Kom og lær din nabo at kende

I Skovlunde har de inviteret på smørrebrød for at styrke fællesskabet
12 februar 2024|RSS
Kom og lær din nabo at kende

Der er smørrebrød på menuen, når afdeling 9 i Skovlunde inviterer til spisning, tirsdag den 20. februar i beboerhusets skønne lokaler. Det fortæller Birger Jensen, der er formand for afdelingen.

- Vi havde et lignende arrangement sidste sommer. Jeg tror, at vi var omkring 20 beboere til spisning. Dengang skulle man selv have sin mad med. Til det her arrangement køber man en billet, og så skal man bare dukke op. Jeg tror, at vi bliver flere denne gang. Mange sagde i hvert fald, at de var glade for initiativet sidste sommer, siger Birger Jensen.

Med arrangementet vil bestyrelsen gerne slå et slag for fællesskabet i afdelingen – og inviterer derfor indenfor i beboerhuset under overskriften ”Kom og lær din nabo at kende”.

Spisningen begynder kl. 18 og billetterne, der koster 50 kr., kan købes hos bestyrelsen.

Billedet øverst på siden er beboerhuset i Skovlunde. Festlokalerne ligger på 1. sal.

Tilbage

Nyheder

Ny formand: Jeg vil gøre noget for fællesskaberneNy formand: Jeg vil gøre noget for fællesskaberne
03 januar 2024 - Anne Marie Eilersen flyttede ind i Østerhøj - og blev næsten samtidig formand for afdelingen. - At være i bestyrelsen er også en god måde at lære nye mennesker at kende på, siger hun Knapt var...
Tak for i år – vi ses snart igenTak for i år – vi ses snart igen
14 december 2023 - Formanden for Baldersbo glæder sig over, at selskabet fik sin nye strategi på plads i året der gik. Her er hendes julehilsen til dig Marianne Wisén, formand for Baldersbo, ser tilbage på året, der...
Julefestival i HedegavenJulefestival i Hedegaven
05 december 2023 - Hedegårdshallen lægger hus til en festlig eftermiddag på torsdag Julen og dens mange arrangementer er lige op over. Og sådan er det også i Beboerprojektet Hedegaven, der sammen med Kulturnetværket...
Víser 4 til 6 af 385
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 12.02.2024
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk