Baldersbo-konkurrence: Vind billetter til Cirkus Arena

Vi har 2 X 4 billetter til forestillingen den 1. august i Ballerup – og de kan blive dine
21 maj 2024|RSS
Baldersbo-konkurrence: Vind billetter til Cirkus Arena

Har du lyst til at invitere familien gratis i cirkus? I givet fald, så skal du læse med her. Du kan nemlig blive den heldige vinder af billetter til forestillingen i Ballerup den 1. august. Hele Danmarks Bubber er tilbage som sprechstallmeister sammen med Malene Qvist, som står i manegen for første gang. Malene Qvist er kendt fra den danske poptrio Sukkerchok. Malene er også kendt som børne-vært fra bl.a. Ramasjang og Rasmus Klump-universet, og hun står bag konceptet Malene fra Villa Violvej, hvor hun underholder med skønne sang-hits.

Jonglør på løst stående stiger
Duo Garcia indtager manegen i raketfart, når de optræder svævende i luften på deres helt egen rumraket. Oplev også de unge Garcia Brothers erobre manegen med styrke, kropskontrol og talent ud over alle grænser. Og bare vent - de vil også få dig til at holde vejret, når de med imponerende præcision skyder med bue og pil – med fødderne!
Robi Berousek deltog i januar i verdens førende cirkusfestival i Monte Carlo, hvor han modtog 'Cirkusvennernes Særlige Pris' for sit imponerende balancenummer. Her balancerer og jonglerer Robi på sine løst stående stiger. Et utroligt nummer som kan opleves i årets forestilling.
Du kan også opleve luftakrobaten David Hammarberg i nervepirrende bungee-spring fra teltets top og se cirkusverdenens stærkeste par Duo Costache, som imponerer i deres nyopfundne perch-nummer, hvor de bærer hinanden på de mest umulige måder.
I 2024 er Cirkus Arenas elskede husklovn Jimmy Folco tilbage i manegen med ny fortryllende komik for børn og voksne. Glæd dig også til bl.a. at opleve BMX-ryttere, farefuld action, magi og charmerende hunde, der med logrende haler laver løjer med deres hundepasser. Du kan også se frem til at møde de fjollede æsler, der har et par tricks i ærmet, så længe de får en gulerod. Der bliver masser at tale om bagefter!

Sådan kommer du med
Du kan deltage i lodtrækningen om de 2X4 billetter ved at sende en mail til: kenneth@melgaard-wohlisfelt.dk
I emnefeltet skriver du: Cirkus Arena. I mailen skal du også skrive dit navn og din adresse i Baldersbo samt et telefonnummer, vi kan træffe dig på, hvis du er den heldige vinder. Vi skal have dit svar senest den 13. juni. Vinderne får direkte besked.   

Billedet øverst på siden er fra årets forestilling i Cirkus Arena. Du kan klikke på fotoet for at gøre det større. Foto: Cirkus Arena, Jacob Leitisstein.

Tilbage

Nyheder

Baldersbo vender underskud til overskudBaldersbo vender underskud til overskud
03 juni 2024 - Boligselskabet kom ud af 2023 med et overskud på ti millioner kroner 2022 var et økonomisk rædsels-år for Baldersbo – og resten af den almene boligsektor. I Baldersbo var der røde tal på bundlinjen,...
Hedegaven i stort samarbejde om unges trivselHedegaven i stort samarbejde om unges trivsel
06 maj 2024 - Ungdomsforsker var med til at skyde samarbejde i gang, der skal trække flere unge ind i fællesskaber Hedegaven, der er beboerprojektet i Hede- Magleparken, får en central rolle i de kommende år, når...
Hedegaven i stort samarbejde med Mary Fonden og DGIHedegaven i stort samarbejde med Mary Fonden og DGI
16 april 2024 - Kickoff event sætter fokus på de unges fritidsfællesskaber. I Hedegaven forventes flere aktiviteter for de små hen over sommeren Hedegaven, der er beboerprojektet i Hede- Magleparken, er i næste uge...
Víser 1 til 3 af 392
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 21.05.2024
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk