Kom og lær din nabo at kende

I Skovlunde har de inviteret på smørrebrød for at styrke fællesskabet
12 februar 2024|RSS
Kom og lær din nabo at kende

Der er smørrebrød på menuen, når afdeling 9 i Skovlunde inviterer til spisning, tirsdag den 20. februar i beboerhusets skønne lokaler. Det fortæller Birger Jensen, der er formand for afdelingen.

- Vi havde et lignende arrangement sidste sommer. Jeg tror, at vi var omkring 20 beboere til spisning. Dengang skulle man selv have sin mad med. Til det her arrangement køber man en billet, og så skal man bare dukke op. Jeg tror, at vi bliver flere denne gang. Mange sagde i hvert fald, at de var glade for initiativet sidste sommer, siger Birger Jensen.

Med arrangementet vil bestyrelsen gerne slå et slag for fællesskabet i afdelingen – og inviterer derfor indenfor i beboerhuset under overskriften ”Kom og lær din nabo at kende”.

Spisningen begynder kl. 18 og billetterne, der koster 50 kr., kan købes hos bestyrelsen.

Billedet øverst på siden er beboerhuset i Skovlunde. Festlokalerne ligger på 1. sal.

Tilbage

Nyheder

Måløv klar med årshjulMåløv klar med årshjul
13 november 2023 - Oversigt over årets fester og begivenheder skaber overblik – for bestyrelse og beboere Afdeling 14 i Måløv er klar med deres årshjul.Oversigten fortæller, hvad resten af 2023 og hele næste år kommer...
Baldersbo klar med ny strategiBaldersbo klar med ny strategi
30 oktober 2023 - I de kommende år sætter boligselskabet bl.a. fokus på bæredygtighed, klima og renovering Inden 2026 skal mindst fire procent af lejerne i Baldersbo have mulighed for at lade deres el-bil op, der hvor...
Kom med i BaltoppenKom med i Baltoppen
16 oktober 2023 - Du kan komme i teatret med Baldersbo for kun 40 kr. - to og spændende forestillinger venter på dig Alt er blevet dyrt! Ja, det kan du godt have ret i. Men noget er faktisk stadig utrolig billigt. Fx...
Víser 7 til 9 af 385
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 12.02.2024
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk