Kom og lær din nabo at kende

I Skovlunde har de inviteret på smørrebrød for at styrke fællesskabet
12 februar 2024|RSS
Kom og lær din nabo at kende

Der er smørrebrød på menuen, når afdeling 9 i Skovlunde inviterer til spisning, tirsdag den 20. februar i beboerhusets skønne lokaler. Det fortæller Birger Jensen, der er formand for afdelingen.

- Vi havde et lignende arrangement sidste sommer. Jeg tror, at vi var omkring 20 beboere til spisning. Dengang skulle man selv have sin mad med. Til det her arrangement køber man en billet, og så skal man bare dukke op. Jeg tror, at vi bliver flere denne gang. Mange sagde i hvert fald, at de var glade for initiativet sidste sommer, siger Birger Jensen.

Med arrangementet vil bestyrelsen gerne slå et slag for fællesskabet i afdelingen – og inviterer derfor indenfor i beboerhuset under overskriften ”Kom og lær din nabo at kende”.

Spisningen begynder kl. 18 og billetterne, der koster 50 kr., kan købes hos bestyrelsen.

Billedet øverst på siden er beboerhuset i Skovlunde. Festlokalerne ligger på 1. sal.

Tilbage

Nyheder

Carla var byens flotteste automatCarla var byens flotteste automat
26 februar 2024 - Fastelavn i Hede- Magleparken med tøndeslagning og kreativt værksted Kan du huske søndag den 11. februar? Det var fastelavn – og bidende koldt! Det faktum kunne dog slet ikke afholde drenge og piger...
Dit boligselskab i tekst og billederDit boligselskab i tekst og billeder
29 januar 2024 - Vores årshæfte er på gaden med masser af historier og gode billeder. Og du kan læse det lige her – eller hente et eksemplar ude i byen Sidste år var et spændende år i dit boligselskab. Men kan du...
Glæde i Måløv: Ny multibane og flere p-pladser på vejGlæde i Måløv: Ny multibane og flere p-pladser på vej
15 januar 2024 - Til februar begynder et større arbejde med renoveringen af udearealerne i Eskebjerggård og Måløvvang - Det bliver så godt. Vi glæder os. Sådan siger Tanja Andersen, der er formand for Eskebjerggård...
Víser 1 til 3 af 385
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 12.02.2024
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk