Kom og lær din nabo at kende

I Skovlunde har de inviteret på smørrebrød for at styrke fællesskabet
12 februar 2024|RSS
Kom og lær din nabo at kende

Der er smørrebrød på menuen, når afdeling 9 i Skovlunde inviterer til spisning, tirsdag den 20. februar i beboerhusets skønne lokaler. Det fortæller Birger Jensen, der er formand for afdelingen.

- Vi havde et lignende arrangement sidste sommer. Jeg tror, at vi var omkring 20 beboere til spisning. Dengang skulle man selv have sin mad med. Til det her arrangement køber man en billet, og så skal man bare dukke op. Jeg tror, at vi bliver flere denne gang. Mange sagde i hvert fald, at de var glade for initiativet sidste sommer, siger Birger Jensen.

Med arrangementet vil bestyrelsen gerne slå et slag for fællesskabet i afdelingen – og inviterer derfor indenfor i beboerhuset under overskriften ”Kom og lær din nabo at kende”.

Spisningen begynder kl. 18 og billetterne, der koster 50 kr., kan købes hos bestyrelsen.

Billedet øverst på siden er beboerhuset i Skovlunde. Festlokalerne ligger på 1. sal.

Tilbage

Nyheder

Baldersbo ønsker dig en dejlig sommerBaldersbo ønsker dig en dejlig sommer
01 juli 2024 - Nyhederne her på hjemmesiden holder ferie i juli, men vi er stærkt tilbage i august Sommeren er kommet til Ballerup. I hvert fald ifølge kalenderen. Vi skal ud og nyde de gode dage, solen og måske en...
Esra og Heidi vandt cirkusbilletterEsra og Heidi vandt cirkusbilletter
17 juni 2024 - Stor interesse for at komme med Baldersbo i Cirkus Arena Beboerne i Baldersbo er vilde med cirkus. Det kan vi godt slå fast nu. Vi havde knapt nok lagt billet-konkurrencen på hjemmesiden, før de...
Baldersbo vender underskud til overskudBaldersbo vender underskud til overskud
03 juni 2024 - Boligselskabet kom ud af 2023 med et overskud på ti millioner kroner 2022 var et økonomisk rædsels-år for Baldersbo – og resten af den almene boligsektor. I Baldersbo var der røde tal på bundlinjen,...
Víser 1 til 3 af 394
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 12.02.2024
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk