Kom billigt i teatret med Baldersbo

Tre spændende forestillinger venter på dig i Baltoppen – og prisen er kun 40 kr.
11 marts 2024|RSS
Kom billigt i teatret med Baldersbo

Er du vild med det levende teater – og rigtige mennesker? Så skal du læse videre.
For nu kan du nemlig igen komme med Baldersbo billigt i teatret. Vi har sikret os en stak billetter til tre spændende forestillinger – og for kun 40 kr. kan du se med, hvis du altså bor i Baldersbo – og er hurtig ved tasterne. Det er nemlig først til mølle.
Det hele begynder onsdag den 13. marts med forestillingen O’DD med Race Company. Det er Science fiction-inspireret scenisk leg med naturkræfterne – og anbefales fra 13 år. Forestillingen spiller på forskellige tidspunkter onsdag, torsdag og fredag i uge 11. Det kan du se mere om på Baltoppens hjemmeside.

Nycirkus – på hovedet
Lørdag den 23. marts kl. 16 kan du opleve Right Way Down med forestillingen Wald. Selv siger de, at det er klimapoetisk nycirkus, der vender normerne på hovedet.
Wald handler om skoven. Naturens udvikling, vækst, forfald, død og genfødsel og hvad der sker med den, når den påvirkes af mennesker. Wald er en fælles kreation skabt af seks håndstandartister, der tilsammen udgør Right Way Down. Bl.a. cirkuskoreografen på Det Kgl. Teaters forestilling Ragnarok, danske Sunniva Byvard, har været med til at skabe forestillingen, der anbefales fra otte år.
Og så slutter vi i denne omgang med en gammel kending, der vender tilbage til Baltoppen. Der er Don Gnu med forestillingen Tennis, der handler om kampånd, slapstick og rørende dans. Forestillingen anbefales fra 13 år.

Sådan kommer du med
Du kan læse mere om de tre forestillinger på baltoppenlive.dk – og er du interesseret i billetter, så skynd dig at sende en mail til Mikala Rossing på mr@baldersbo.dk
I mailen skriver du, hvor mange billetter, du ønsker at købe – og husk at nævne, hvor du bor i Baldersbo og dit telefonnummer.
Vi ønsker dig en rigtig god fornøjelse!

Billedet øverst på siden er fra forestillingen Wald. Du kan klikke på det for at gøre det større. 

Tilbage

Nyheder

Baldersbo ønsker dig en dejlig sommerBaldersbo ønsker dig en dejlig sommer
01 juli 2024 - Nyhederne her på hjemmesiden holder ferie i juli, men vi er stærkt tilbage i august Sommeren er kommet til Ballerup. I hvert fald ifølge kalenderen. Vi skal ud og nyde de gode dage, solen og måske en...
Esra og Heidi vandt cirkusbilletterEsra og Heidi vandt cirkusbilletter
17 juni 2024 - Stor interesse for at komme med Baldersbo i Cirkus Arena Beboerne i Baldersbo er vilde med cirkus. Det kan vi godt slå fast nu. Vi havde knapt nok lagt billet-konkurrencen på hjemmesiden, før de...
Baldersbo vender underskud til overskudBaldersbo vender underskud til overskud
03 juni 2024 - Boligselskabet kom ud af 2023 med et overskud på ti millioner kroner 2022 var et økonomisk rædsels-år for Baldersbo – og resten af den almene boligsektor. I Baldersbo var der røde tal på bundlinjen,...
Víser 1 til 3 af 394
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 11.03.2024
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk