Kom billigt i teatret med Baldersbo

Tre spændende forestillinger venter på dig i Baltoppen – og prisen er kun 40 kr.
11 marts 2024|RSS
Kom billigt i teatret med Baldersbo

Er du vild med det levende teater – og rigtige mennesker? Så skal du læse videre.
For nu kan du nemlig igen komme med Baldersbo billigt i teatret. Vi har sikret os en stak billetter til tre spændende forestillinger – og for kun 40 kr. kan du se med, hvis du altså bor i Baldersbo – og er hurtig ved tasterne. Det er nemlig først til mølle.
Det hele begynder onsdag den 13. marts med forestillingen O’DD med Race Company. Det er Science fiction-inspireret scenisk leg med naturkræfterne – og anbefales fra 13 år. Forestillingen spiller på forskellige tidspunkter onsdag, torsdag og fredag i uge 11. Det kan du se mere om på Baltoppens hjemmeside.

Nycirkus – på hovedet
Lørdag den 23. marts kl. 16 kan du opleve Right Way Down med forestillingen Wald. Selv siger de, at det er klimapoetisk nycirkus, der vender normerne på hovedet.
Wald handler om skoven. Naturens udvikling, vækst, forfald, død og genfødsel og hvad der sker med den, når den påvirkes af mennesker. Wald er en fælles kreation skabt af seks håndstandartister, der tilsammen udgør Right Way Down. Bl.a. cirkuskoreografen på Det Kgl. Teaters forestilling Ragnarok, danske Sunniva Byvard, har været med til at skabe forestillingen, der anbefales fra otte år.
Og så slutter vi i denne omgang med en gammel kending, der vender tilbage til Baltoppen. Der er Don Gnu med forestillingen Tennis, der handler om kampånd, slapstick og rørende dans. Forestillingen anbefales fra 13 år.

Sådan kommer du med
Du kan læse mere om de tre forestillinger på baltoppenlive.dk – og er du interesseret i billetter, så skynd dig at sende en mail til Mikala Rossing på mr@baldersbo.dk
I mailen skriver du, hvor mange billetter, du ønsker at købe – og husk at nævne, hvor du bor i Baldersbo og dit telefonnummer.
Vi ønsker dig en rigtig god fornøjelse!

Billedet øverst på siden er fra forestillingen Wald. Du kan klikke på det for at gøre det større. 

Tilbage

Nyheder

Dit boligselskab i tekst og billederDit boligselskab i tekst og billeder
29 januar 2024 - Vores årshæfte er på gaden med masser af historier og gode billeder. Og du kan læse det lige her – eller hente et eksemplar ude i byen Sidste år var et spændende år i dit boligselskab. Men kan du...
Glæde i Måløv: Ny multibane og flere p-pladser på vejGlæde i Måløv: Ny multibane og flere p-pladser på vej
15 januar 2024 - Til februar begynder et større arbejde med renoveringen af udearealerne i Eskebjerggård og Måløvvang - Det bliver så godt. Vi glæder os. Sådan siger Tanja Andersen, der er formand for Eskebjerggård...
Ny formand: Jeg vil gøre noget for fællesskaberneNy formand: Jeg vil gøre noget for fællesskaberne
03 januar 2024 - Anne Marie Eilersen flyttede ind i Østerhøj - og blev næsten samtidig formand for afdelingen. - At være i bestyrelsen er også en god måde at lære nye mennesker at kende på, siger hun Knapt var...
Víser 7 til 9 af 390
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 11.03.2024
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk