Carla var byens flotteste automat

Fastelavn i Hede- Magleparken med tøndeslagning og kreativt værksted
26 februar 2024|RSS
Carla var byens flotteste automat

Kan du huske søndag den 11. februar? Det var fastelavn – og bidende koldt!
Det faktum kunne dog slet ikke afholde drenge og piger fra at dukke op til en flot fastelavnsfest ved Hedegårdskirken i Hede- Magleparken. På dagen var der hængt mange tønder op mellem træerne på plænen foran kirken, men de holdt ikke længe for der blev virkelig gået til stålet, da børnene gik i gang. Vejret indbød heller ikke ligefrem til udendørsaktiviteter i flere timer, så da tønderne var nede, inviterede beboerprojektet Hedegaven indenfor til flotte fastelavnsboller og kreativt værksted. Og indendørs hyggede børn og voksne sig i hinandens selskab mens der blev spist boller, klippet og klistret.

Kostume fra sidste år
Som altid bød fastelavnsfesten på opfindsomme udklædninger. Ikke mange dukkede op i færdigkøbte kostumer. Man kunne se, at flere børn selv havde arbejdet kreativt med deres figurer. En af dem var Carla på ti år.
- Ja, jeg er altså en automat, smilede hun.
Carla havde selv lavet sit kostume sammen med sin mor.
- Vi lavede det faktisk sidste år, men så fik vi ikke brugt det. Og i år ville Carla gerne have det på igen. Jeg tror, at vi har brugt nogle aftener fordelt på en måned på at lave automaten, siger Carlas mor, Tanja.

Det er Carla på billedet øverst på siden. Du kan klikke på billedet for at gøre det større.

Tilbage

Nyheder

Baldersbo ønsker dig en dejlig sommerBaldersbo ønsker dig en dejlig sommer
01 juli 2024 - Nyhederne her på hjemmesiden holder ferie i juli, men vi er stærkt tilbage i august Sommeren er kommet til Ballerup. I hvert fald ifølge kalenderen. Vi skal ud og nyde de gode dage, solen og måske en...
Esra og Heidi vandt cirkusbilletterEsra og Heidi vandt cirkusbilletter
17 juni 2024 - Stor interesse for at komme med Baldersbo i Cirkus Arena Beboerne i Baldersbo er vilde med cirkus. Det kan vi godt slå fast nu. Vi havde knapt nok lagt billet-konkurrencen på hjemmesiden, før de...
Baldersbo vender underskud til overskudBaldersbo vender underskud til overskud
03 juni 2024 - Boligselskabet kom ud af 2023 med et overskud på ti millioner kroner 2022 var et økonomisk rædsels-år for Baldersbo – og resten af den almene boligsektor. I Baldersbo var der røde tal på bundlinjen,...
Víser 1 til 3 af 394
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 26.02.2024
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk