Carla var byens flotteste automat

Fastelavn i Hede- Magleparken med tøndeslagning og kreativt værksted
26 februar 2024|RSS
Carla var byens flotteste automat

Kan du huske søndag den 11. februar? Det var fastelavn – og bidende koldt!
Det faktum kunne dog slet ikke afholde drenge og piger fra at dukke op til en flot fastelavnsfest ved Hedegårdskirken i Hede- Magleparken. På dagen var der hængt mange tønder op mellem træerne på plænen foran kirken, men de holdt ikke længe for der blev virkelig gået til stålet, da børnene gik i gang. Vejret indbød heller ikke ligefrem til udendørsaktiviteter i flere timer, så da tønderne var nede, inviterede beboerprojektet Hedegaven indenfor til flotte fastelavnsboller og kreativt værksted. Og indendørs hyggede børn og voksne sig i hinandens selskab mens der blev spist boller, klippet og klistret.

Kostume fra sidste år
Som altid bød fastelavnsfesten på opfindsomme udklædninger. Ikke mange dukkede op i færdigkøbte kostumer. Man kunne se, at flere børn selv havde arbejdet kreativt med deres figurer. En af dem var Carla på ti år.
- Ja, jeg er altså en automat, smilede hun.
Carla havde selv lavet sit kostume sammen med sin mor.
- Vi lavede det faktisk sidste år, men så fik vi ikke brugt det. Og i år ville Carla gerne have det på igen. Jeg tror, at vi har brugt nogle aftener fordelt på en måned på at lave automaten, siger Carlas mor, Tanja.

Det er Carla på billedet øverst på siden. Du kan klikke på billedet for at gøre det større.

Tilbage

Nyheder

Vi holder lukket Store bededag den 26. april 2024Vi holder lukket Store bededag den 26. april 2024
18 april 2024 - og afvikler ferie for alle selskabets medarbejdere.Såfremt man har brug for at komme i kontakt med os i forbindelse med uopsættelige problemer omkring boligen, kan dette ske ved henvendelse til...
Hedegaven i stort samarbejde med Mary Fonden og DGIHedegaven i stort samarbejde med Mary Fonden og DGI
16 april 2024 - Kickoff event sætter fokus på de unges fritidsfællesskaber. I Hedegaven forventes flere aktiviteter for de små hen over sommeren Hedegaven, der er beboerprojektet i Hede- Magleparken, er i næste uge...
Beboerhuset tiltrækker fællesskaberBeboerhuset tiltrækker fællesskaber
08 april 2024 - Hvad kan man få for 50 kr. i dag? I Skovlunde har de svaret: God mad og en dejlig aften med naboerne. Nyt arrangement allerede på onsdag Den stod på højt belagt smørrebrød, en kold øl og lækre...
Víser 1 til 3 af 390
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 26.02.2024
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk