Carla var byens flotteste automat

Fastelavn i Hede- Magleparken med tøndeslagning og kreativt værksted
26 februar 2024|RSS
Carla var byens flotteste automat

Kan du huske søndag den 11. februar? Det var fastelavn – og bidende koldt!
Det faktum kunne dog slet ikke afholde drenge og piger fra at dukke op til en flot fastelavnsfest ved Hedegårdskirken i Hede- Magleparken. På dagen var der hængt mange tønder op mellem træerne på plænen foran kirken, men de holdt ikke længe for der blev virkelig gået til stålet, da børnene gik i gang. Vejret indbød heller ikke ligefrem til udendørsaktiviteter i flere timer, så da tønderne var nede, inviterede beboerprojektet Hedegaven indenfor til flotte fastelavnsboller og kreativt værksted. Og indendørs hyggede børn og voksne sig i hinandens selskab mens der blev spist boller, klippet og klistret.

Kostume fra sidste år
Som altid bød fastelavnsfesten på opfindsomme udklædninger. Ikke mange dukkede op i færdigkøbte kostumer. Man kunne se, at flere børn selv havde arbejdet kreativt med deres figurer. En af dem var Carla på ti år.
- Ja, jeg er altså en automat, smilede hun.
Carla havde selv lavet sit kostume sammen med sin mor.
- Vi lavede det faktisk sidste år, men så fik vi ikke brugt det. Og i år ville Carla gerne have det på igen. Jeg tror, at vi har brugt nogle aftener fordelt på en måned på at lave automaten, siger Carlas mor, Tanja.

Det er Carla på billedet øverst på siden. Du kan klikke på billedet for at gøre det større.

Tilbage

Nyheder

Dit boligselskab i tekst og billederDit boligselskab i tekst og billeder
29 januar 2024 - Vores årshæfte er på gaden med masser af historier og gode billeder. Og du kan læse det lige her – eller hente et eksemplar ude i byen Sidste år var et spændende år i dit boligselskab. Men kan du...
Glæde i Måløv: Ny multibane og flere p-pladser på vejGlæde i Måløv: Ny multibane og flere p-pladser på vej
15 januar 2024 - Til februar begynder et større arbejde med renoveringen af udearealerne i Eskebjerggård og Måløvvang - Det bliver så godt. Vi glæder os. Sådan siger Tanja Andersen, der er formand for Eskebjerggård...
Ny formand: Jeg vil gøre noget for fællesskaberneNy formand: Jeg vil gøre noget for fællesskaberne
03 januar 2024 - Anne Marie Eilersen flyttede ind i Østerhøj - og blev næsten samtidig formand for afdelingen. - At være i bestyrelsen er også en god måde at lære nye mennesker at kende på, siger hun Knapt var...
Víser 7 til 9 af 390
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 26.02.2024
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk