Carla var byens flotteste automat

Fastelavn i Hede- Magleparken med tøndeslagning og kreativt værksted
26 februar 2024|RSS
Carla var byens flotteste automat

Kan du huske søndag den 11. februar? Det var fastelavn – og bidende koldt!
Det faktum kunne dog slet ikke afholde drenge og piger fra at dukke op til en flot fastelavnsfest ved Hedegårdskirken i Hede- Magleparken. På dagen var der hængt mange tønder op mellem træerne på plænen foran kirken, men de holdt ikke længe for der blev virkelig gået til stålet, da børnene gik i gang. Vejret indbød heller ikke ligefrem til udendørsaktiviteter i flere timer, så da tønderne var nede, inviterede beboerprojektet Hedegaven indenfor til flotte fastelavnsboller og kreativt værksted. Og indendørs hyggede børn og voksne sig i hinandens selskab mens der blev spist boller, klippet og klistret.

Kostume fra sidste år
Som altid bød fastelavnsfesten på opfindsomme udklædninger. Ikke mange dukkede op i færdigkøbte kostumer. Man kunne se, at flere børn selv havde arbejdet kreativt med deres figurer. En af dem var Carla på ti år.
- Ja, jeg er altså en automat, smilede hun.
Carla havde selv lavet sit kostume sammen med sin mor.
- Vi lavede det faktisk sidste år, men så fik vi ikke brugt det. Og i år ville Carla gerne have det på igen. Jeg tror, at vi har brugt nogle aftener fordelt på en måned på at lave automaten, siger Carlas mor, Tanja.

Det er Carla på billedet øverst på siden. Du kan klikke på billedet for at gøre det større.

Tilbage

Nyheder

Ny kunst foran BaldersboNy kunst foran Baldersbo
25 marts 2024 - Kunstneren Peter Hesk har skabt tre dansende kvinder til administrationsbygningen på Præstevænget Gennem de seneste 25 år har kunsten fået mere og mere plads i Baldersbo. Gode boliger og spændende...
Kom billigt i teatret med BaldersboKom billigt i teatret med Baldersbo
11 marts 2024 - Tre spændende forestillinger venter på dig i Baltoppen – og prisen er kun 40 kr. Er du vild med det levende teater – og rigtige mennesker? Så skal du læse videre. For nu kan du nemlig igen komme med...
Kom og lær din nabo at kendeKom og lær din nabo at kende
12 februar 2024 - I Skovlunde har de inviteret på smørrebrød for at styrke fællesskabet Der er smørrebrød på menuen, når afdeling 9 i Skovlunde inviterer til spisning, tirsdag den 20. februar i beboerhusets skønne...
Víser 4 til 6 af 390
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 26.02.2024
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk