Fastelavn er mit navn…

Fastelavnsfest med tøndeslagning, maskeværksted og varm cacao i Hedegaven søndag den 19. februar
25 januar 2023|RSS
Fastelavn er mit navn…

Det er måske ikke lige til at se det, men foråret er på vej derude. Og en rigtig forårsbebuder er fastelavnen i Hede- Magleparken. I år afholder beboerprojektet Hedegaven fastelavn for børn og voksne, søndag den 19. februar kl. 11. Det kommer til at foregå udendørs på plænen foran Hedegårdskirken. Tøndeslagningen er for børn mellem 0 og 12 år.
”I Hedegavens lokaler åbner vi bagefter et maskeværksted, hvor alle er velkomne til at lave deres egen fastelavnsmaske. Vi har det meste af det, du skal bruge – og der vil også være hjælp at hente undervejs. Vi byder også på varm cacao,” fortæller Mikala Rossing, der er projektleder i Hedegaven.

Forklædt som cacaomælk
Man behøver ikke at tilmelde sig arrangementet, hvor alle i Hede- Magleparken er velkomne. Umiddelbart efter tøndeslagningen er der præmier til kattekonger, dronninger og de bedst udklædte.
Fastelavn i Hedegaven plejer at være en stor og flot begivenhed, hvor mange børn gør en stor indsats for at finde på fantasifulde kostumer. Bl.a. er en pige dukket op forklædt som en stor cacaomælk, så det er bare om at gå i tænkeboks og gå i tøjskabet og finde på noget kreativt.
Det er gratis at deltage i arrangementet.

Billedet her er fra tøndeslagningen sidste år, hvor den foregik indenfor i butikscentret. Du kan klikke på billedet for at gøre det større.

 

 

Tilbage

Nyheder

Byens største Rema1000 er åbnet i Hedegårdens ButikscenterByens største Rema1000 er åbnet i Hedegårdens Butikscenter
12 december 2022 - Det er bare alletiders, siger kunderne om den nye butik – der også støtter Lommepengeprojektet i Hedegaven Beboerne i Hede- Magleparken fik sig en tidlig julegave i år. Den 1. december åbnede den nye...
Jul over BaldersboJul over Baldersbo
28 november 2022 - To afdelinger julehygger for beboerne i november og december Der var ikke meget fælleshygge over julen sidste år, hvor corona-restriktionerne fortsat lagde en dæmper på julestemningen. Men i år er...
Undgå skimmelsvamp – tænd for varmenUndgå skimmelsvamp – tænd for varmen
14 november 2022 - Selv om vi har energikrise er det vigtigt, at din bolig er varm. Krisen betyder også nye åbningstider i nogle vaskerier Vi skal skrue ned og spare på varmen!Det er i hvert fald en af historierne i...
Víser 4 til 6 af 353
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 25.01.2023
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk