Fastelavn er mit navn…

Fastelavnsfest med tøndeslagning, maskeværksted og varm cacao i Hedegaven søndag den 19. februar
25 januar 2023|RSS
Fastelavn er mit navn…

Det er måske ikke lige til at se det, men foråret er på vej derude. Og en rigtig forårsbebuder er fastelavnen i Hede- Magleparken. I år afholder beboerprojektet Hedegaven fastelavn for børn og voksne, søndag den 19. februar kl. 11. Det kommer til at foregå udendørs på plænen foran Hedegårdskirken. Tøndeslagningen er for børn mellem 0 og 12 år.
”I Hedegavens lokaler åbner vi bagefter et maskeværksted, hvor alle er velkomne til at lave deres egen fastelavnsmaske. Vi har det meste af det, du skal bruge – og der vil også være hjælp at hente undervejs. Vi byder også på varm cacao,” fortæller Mikala Rossing, der er projektleder i Hedegaven.

Forklædt som cacaomælk
Man behøver ikke at tilmelde sig arrangementet, hvor alle i Hede- Magleparken er velkomne. Umiddelbart efter tøndeslagningen er der præmier til kattekonger, dronninger og de bedst udklædte.
Fastelavn i Hedegaven plejer at være en stor og flot begivenhed, hvor mange børn gør en stor indsats for at finde på fantasifulde kostumer. Bl.a. er en pige dukket op forklædt som en stor cacaomælk, så det er bare om at gå i tænkeboks og gå i tøjskabet og finde på noget kreativt.
Det er gratis at deltage i arrangementet.

Billedet her er fra tøndeslagningen sidste år, hvor den foregik indenfor i butikscentret. Du kan klikke på billedet for at gøre det større.

 

 

Tilbage

Nyheder

Hedegaven og 200 børn satte fokus på sundhedHedegaven og 200 børn satte fokus på sundhed
04 november 2022 - Sundhedsdagen var rykket ud til Pederstrup, hvor beboerprojektet havde arrangeret en skattejagt Beboerprojektet Hedegaven holder normalt til i Hede- Magleparken, men i sidste uge flyttede de...
Tre forretninger er nu åbnet i det nye center i Hede- MagleparkenTre forretninger er nu åbnet i det nye center i Hede- Magleparken
24 oktober 2022 - Butiksejer er glad for sin nye forretning. Vi har besøgt Janne Lyhne Nielsen i hendes nye kiosk ”Her er mere lys. Nu kan jeg kigge ud – og kunderne kan kigge ind. Det er super fint.” Sådan siger...
De vandt konkurrencenDe vandt konkurrencen
10 oktober 2022 - Flotte og sjove oplevelser venter de fire vindere Konkurrencer er altid populære her på siden. For også denne gang deltog mange hundrede beboere i vores Halloween-dyst om at vinde entre og turpas for...
Víser 7 til 9 af 353
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 25.01.2023
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk