Fastelavn er mit navn…

Fastelavnsfest med tøndeslagning, maskeværksted og varm cacao i Hedegaven søndag den 19. februar
25 januar 2023|RSS
Fastelavn er mit navn…

Det er måske ikke lige til at se det, men foråret er på vej derude. Og en rigtig forårsbebuder er fastelavnen i Hede- Magleparken. I år afholder beboerprojektet Hedegaven fastelavn for børn og voksne, søndag den 19. februar kl. 11. Det kommer til at foregå udendørs på plænen foran Hedegårdskirken. Tøndeslagningen er for børn mellem 0 og 12 år.
”I Hedegavens lokaler åbner vi bagefter et maskeværksted, hvor alle er velkomne til at lave deres egen fastelavnsmaske. Vi har det meste af det, du skal bruge – og der vil også være hjælp at hente undervejs. Vi byder også på varm cacao,” fortæller Mikala Rossing, der er projektleder i Hedegaven.

Forklædt som cacaomælk
Man behøver ikke at tilmelde sig arrangementet, hvor alle i Hede- Magleparken er velkomne. Umiddelbart efter tøndeslagningen er der præmier til kattekonger, dronninger og de bedst udklædte.
Fastelavn i Hedegaven plejer at være en stor og flot begivenhed, hvor mange børn gør en stor indsats for at finde på fantasifulde kostumer. Bl.a. er en pige dukket op forklædt som en stor cacaomælk, så det er bare om at gå i tænkeboks og gå i tøjskabet og finde på noget kreativt.
Det er gratis at deltage i arrangementet.

Billedet her er fra tøndeslagningen sidste år, hvor den foregik indenfor i butikscentret. Du kan klikke på billedet for at gøre det større.

 

 

Tilbage

Nyheder

Direktør: ’22 var ikke et sjovt år i Baldersbo. I år bliver det bedreDirektør: ’22 var ikke et sjovt år i Baldersbo. I år bliver det bedre
16 januar 2023 - Krig, stigende renter, høje priser på el og varme har også sat sit præg på Baldersbo i året der gik. Kom med til nytårskur i kælderen under Baldersbo Der var bordbomber, serpentiner og saltstænger....
De fester hele tiden i MalmparkenDe fester hele tiden i Malmparken
02 januar 2023 - Beboerhuset i Malmparken sagde farvel til ’22 med en stor nytårsfest. I alt bød året på over 100 arrangementer i de to sale – og i år er maj næsten udsolgt ”Det var et rimeligt godt år.” Sådan siger...
Formand: Vi har været forudseendeFormand: Vi har været forudseende
22 december 2022 - Energikrise, nye el-ladestandere, en kæmpe renovering – og en konkurs. Jo, der har været nok at se til i Baldersbo i 2022. I ’23 præsenteres en ny strategi. Marianne Wisén, der er formand for...
Víser 1 til 3 af 353
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 25.01.2023
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk