Baldersbo indgår aftale om etablering af 144 ladestandere

13 juli 2022|RSS

Boligselskabet Baldersbo har netop indgået en aftale med Clever om etablering af ladestandere i de fleste af boligselskabets afdelinger.

Igennem længere tid har boligselskabet arbejdet på at få etableret ladestandere til el- og hybridbiler i selskabets afdelinger. Det har nu resulteret i, at selskabet i samarbejde med Clever får opstillet mere end 144 ladestandere, så lejerne i Baldersbo fremover får mulighed for at erhverve sig en el-bil.
Det er simpelthen en fantastisk aftale, vi har indgået, som sikrer vores lejere stor fleksibilitet, da det også betyder, at der er adgang til Clevers vidt forgrenede netværk.
Det betyder også, at der i afdelingerne vil være ladekapacitet nok den næste tid, da aftalen indebærer, at mere end 4% af vores lejemål nu er dækket af lademuligheder.
”Det ligger helt i tråd med den grønne profil, som selskabet arbejder med”, siger direktør Søren B. Christiansen.

Grundet leveringsproblemer m.m. forventes det, at etableringen først kan være på plads om 20 uger, men vi har jo efterhånden vænnet os til, at ting tager tid nu om stunder.

Tilbage

Nyheder

Kom og dans med osKom og dans med os
23 maj 2022 - Find danseskoene frem og kom med til ”total glad i låget dans” i beboerhuset i Skovlunde Barry White er godt nok ikke fra Skovlunde, men han er utrolig populær på de kanter - og altid med på...
Beboere står ansigt til ansigt med verdens største slangeBeboere står ansigt til ansigt med verdens største slange
16 maj 2022 - Årets bustur i afdeling 10 går til Odense Zoo, hvor anakondaen er flyttet ind Busturene til Fyn er blevet en sommertradition for pensionister og efterlønsmodtagerne i afdeling 10 på Baltorpvej. I...
Mange frivillige hjalp tilMange frivillige hjalp til
09 maj 2022 - Beboere, unge fra lommepengeprojektet og Ballerup Atletik Klub sørgede for, at 430 børn kunne være med til Minimaraton i Hedegaven sidste torsdag Hvis der er noget, de unge i lommepengeprojektet i...
Víser 7 til 9 af 335
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 13.07.2022
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk