Baldersbo indgår aftale om etablering af 144 ladestandere

13 juli 2022|RSS

Boligselskabet Baldersbo har netop indgået en aftale med Clever om etablering af ladestandere i de fleste af boligselskabets afdelinger.

Igennem længere tid har boligselskabet arbejdet på at få etableret ladestandere til el- og hybridbiler i selskabets afdelinger. Det har nu resulteret i, at selskabet i samarbejde med Clever får opstillet mere end 144 ladestandere, så lejerne i Baldersbo fremover får mulighed for at erhverve sig en el-bil.
Det er simpelthen en fantastisk aftale, vi har indgået, som sikrer vores lejere stor fleksibilitet, da det også betyder, at der er adgang til Clevers vidt forgrenede netværk.
Det betyder også, at der i afdelingerne vil være ladekapacitet nok den næste tid, da aftalen indebærer, at mere end 4% af vores lejemål nu er dækket af lademuligheder.
”Det ligger helt i tråd med den grønne profil, som selskabet arbejder med”, siger direktør Søren B. Christiansen.

Grundet leveringsproblemer m.m. forventes det, at etableringen først kan være på plads om 20 uger, men vi har jo efterhånden vænnet os til, at ting tager tid nu om stunder.

Tilbage

Nyheder

Tag med biblioteket på tur – i Hede- MagleparkenTag med biblioteket på tur – i Hede- Magleparken
11 april 2023 - Historier og smagsprøver på kultur fra lande som Afghanistan, Tanzania og Danmark venter på dig – men du skal være hurtig Kunne du tænke dig at blive klogere på din by – og de mennesker som bor her?...
Fokus på bilerne på BaltorpvejFokus på bilerne på Baltorpvej
27 marts 2023 - Håndværkerne ”stjæler” parkeringspladserne fra beboerne i afdeling 10. Men nu er der fundet en løsning. Afdelingen er også klar med nye, lysende vejbump Du har sikkert bemærket det: Der bygges en del...
Tilmelding til CleverTilmelding til Clever
15 marts 2023 - Nu er der ved at være etableret el-ladestandere i alle afdelinger, så dem med el-bil nu har mulighed for at lade, når de er hjemme.Vi har, som tidligere oplyst, indgået aftale med Clever, som ejer og...
Víser 7 til 9 af 366
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 13.07.2022
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk