Baldersbo indgår aftale om etablering af 144 ladestandere

13 juli 2022|RSS

Boligselskabet Baldersbo har netop indgået en aftale med Clever om etablering af ladestandere i de fleste af boligselskabets afdelinger.

Igennem længere tid har boligselskabet arbejdet på at få etableret ladestandere til el- og hybridbiler i selskabets afdelinger. Det har nu resulteret i, at selskabet i samarbejde med Clever får opstillet mere end 144 ladestandere, så lejerne i Baldersbo fremover får mulighed for at erhverve sig en el-bil.
Det er simpelthen en fantastisk aftale, vi har indgået, som sikrer vores lejere stor fleksibilitet, da det også betyder, at der er adgang til Clevers vidt forgrenede netværk.
Det betyder også, at der i afdelingerne vil være ladekapacitet nok den næste tid, da aftalen indebærer, at mere end 4% af vores lejemål nu er dækket af lademuligheder.
”Det ligger helt i tråd med den grønne profil, som selskabet arbejder med”, siger direktør Søren B. Christiansen.

Grundet leveringsproblemer m.m. forventes det, at etableringen først kan være på plads om 20 uger, men vi har jo efterhånden vænnet os til, at ting tager tid nu om stunder.

Tilbage

Nyheder

Entreprenør bag udvidelsen af Plejehjem Toftehaven er gået konkursEntreprenør bag udvidelsen af Plejehjem Toftehaven er gået konkurs
13 juni 2022 - Entreprenørvirksomheden JFP A/S, som har indgået aftale med Baldersbo om at forestå tilbygningen til Plejehjemmet Toftehaven er gået konkurs. Det forsinker færdiggørelsen af udvidelsen af...
Kom til fest i Hede- Magleparken – alle er velkomneKom til fest i Hede- Magleparken – alle er velkomne
08 juni 2022 - Stor koncert med Berg og masser af aktiviteter for store og små den 24. juni Fredag den 24. juni inviterer beboerprojektet Hedegaven og Ballerup Bibliotek hele byen til fest i Hede- Magleparken....
Ny og større legeplads på vej i SkovlundeNy og større legeplads på vej i Skovlunde
30 maj 2022 - Børn i afdeling 9 bliver udfordret på balancen, når den nye legeplads åbner om 14 dage Indtil i sidste uge lå der en noget slidt og gammel legeplads ud for nummer 119 i Ringtoften i Skovlunde. Nu...
Víser 4 til 6 af 335
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 13.07.2022
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk