Dit boligselskab i tekst og billeder

Vores årshæfte er på gaden med masser af historier og gode billeder. Og du kan læse det lige her – eller hente et eksemplar ude i byen
29 januar 2024|RSS
Dit boligselskab i tekst og billeder

Sidste år var et spændende år i dit boligselskab. Men kan du huske, hvad der skete?
Det var fx året, hvor der kom fokus på brandsikkerheden på de fem plejehjem, som Baldersbo ejer. Tre ud af fire plejehjem havde ellers problemer med brandsikkerheden på landsplan, men sådan er det heldigvis ikke i dit boligselskab. Der findes nemlig brandstrategier for alle plejehjemmene – og så er alle brandtekniske installationer overvåget døgnet rundt.
I marts åbnede FitnessX i Hedegårdens Butikscenter, hvor der hurtigt kom mange mennesker. På få timer var der allerede over 100 medlemmer. En af de nye medlemmer er Ina, der glæder sig over, at hun ikke skal helt op i byen for at træne.
Og ikke så langt derfra, på Baltorpvej, begyndte håndværkerne at ”stjæle” parkeringspladserne til stor gene for beboerne. Men der blev heldigvis fundet en løsning.

Mad fra mange lande
I april blev Hede- Magleparken mål for en oplevelsestur arrangeret af biblioteket. Afdelingen huser mange kulturer, og dagen bød på mad, musik og litteratur fra mange lande. 
I afdelingen på Gl. Skolevej er der blevet arbejdet seriøst lækkert med udearealerne. En ny grillplads med borde og bænke og loungemøbler skal være med til at gøre udendørsfesten sjovere. Etableringen har ikke været en stor økonomisk byrde for afdelingen. Det meste er nemlig genbrug fra andre afdelinger, men det kan man slet ikke se.
Det, og meget mere, kan du læse om i det nye årshæfte, der netop er udkommet. Her er der også masser af billeder fra året, der gik.
Du kan få årshæftet på bibliotekerne i Ballerup, Måløv og Skovlunde. Du finder det også på rådhuset i Borgerservice og i det gamle posthus på Banegårdspladsen. Har du din gang på Borupgaard Gymnasium, så er det også der.

Men du kan også bare læse det her på siden. Klik på linket her

Billedet øverst på siden er fra biblioteket i Ballerup, hvor du bl.a. finder årsmagasinet lige inden for døren. Ellers spørg efter det.

Tilbage

Nyheder

Carla var byens flotteste automatCarla var byens flotteste automat
26 februar 2024 - Fastelavn i Hede- Magleparken med tøndeslagning og kreativt værksted Kan du huske søndag den 11. februar? Det var fastelavn – og bidende koldt! Det faktum kunne dog slet ikke afholde drenge og piger...
Kom og lær din nabo at kendeKom og lær din nabo at kende
12 februar 2024 - I Skovlunde har de inviteret på smørrebrød for at styrke fællesskabet Der er smørrebrød på menuen, når afdeling 9 i Skovlunde inviterer til spisning, tirsdag den 20. februar i beboerhusets skønne...
Glæde i Måløv: Ny multibane og flere p-pladser på vejGlæde i Måløv: Ny multibane og flere p-pladser på vej
15 januar 2024 - Til februar begynder et større arbejde med renoveringen af udearealerne i Eskebjerggård og Måløvvang - Det bliver så godt. Vi glæder os. Sådan siger Tanja Andersen, der er formand for Eskebjerggård...
Víser 1 til 3 af 385
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 29.01.2024
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk