Esra og Heidi vandt cirkusbilletter

Stor interesse for at komme med Baldersbo i Cirkus Arena
17 juni 2024|RSS
Esra og Heidi vandt cirkusbilletter

Beboerne i Baldersbo er vilde med cirkus. Det kan vi godt slå fast nu.
Vi havde knapt nok lagt billet-konkurrencen på hjemmesiden, før de første mails tikkede ind. Ja, der gik faktisk under 30 minutter. Vi siger tak for interessen fra de 152 cirkusglade beboere, der ville være med.
De heldige vindere blev Esra Kizilkaya og Heidi Holm, der hver vinder fire billetter til forestillingen i Ballerup den 1. august.
I år besøger Cirkus Arena 90 byer og lover en spektakulær cirkusforestilling for hele familien med prisbelønnede verdensartister, søde dyr og duften af savsmuld.

En magisk oplevelse
Cirkusdirektør Benny Berdino siger:
- I 2023 var Cirkus Arena den bedst anmeldte cirkusforestilling i Danmark, og i 2024 fortsætter vi succesen med nye numre i verdensklasse - en magisk oplevelse som samler alle generationer om en fælles oplevelse. Det er det cirkus kan.
Et stort tillykke og god fornøjelse til vinderne og rigtig god fornøjelse.

På billedet øverst på siden er det Skating New Vision, der er en del af årets forestilling. Du kan klikke på billedet for at gøre det større.
Foto: Jacob Leitisstein.

Tilbage

Nyheder

Baldersbo ønsker dig en dejlig sommerBaldersbo ønsker dig en dejlig sommer
01 juli 2024 - Nyhederne her på hjemmesiden holder ferie i juli, men vi er stærkt tilbage i august Sommeren er kommet til Ballerup. I hvert fald ifølge kalenderen. Vi skal ud og nyde de gode dage, solen og måske en...
Baldersbo vender underskud til overskudBaldersbo vender underskud til overskud
03 juni 2024 - Boligselskabet kom ud af 2023 med et overskud på ti millioner kroner 2022 var et økonomisk rædsels-år for Baldersbo – og resten af den almene boligsektor. I Baldersbo var der røde tal på bundlinjen,...
Baldersbo-konkurrence: Vind billetter til Cirkus ArenaBaldersbo-konkurrence: Vind billetter til Cirkus Arena
21 maj 2024 - Vi har 2 X 4 billetter til forestillingen den 1. august i Ballerup – og de kan blive dine Har du lyst til at invitere familien gratis i cirkus? I givet fald, så skal du læse med her. Du kan nemlig...
Víser 1 til 3 af 394
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 17.06.2024
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk