Esra og Heidi vandt cirkusbilletter

Stor interesse for at komme med Baldersbo i Cirkus Arena
17 juni 2024|RSS
Esra og Heidi vandt cirkusbilletter

Beboerne i Baldersbo er vilde med cirkus. Det kan vi godt slå fast nu.
Vi havde knapt nok lagt billet-konkurrencen på hjemmesiden, før de første mails tikkede ind. Ja, der gik faktisk under 30 minutter. Vi siger tak for interessen fra de 152 cirkusglade beboere, der ville være med.
De heldige vindere blev Esra Kizilkaya og Heidi Holm, der hver vinder fire billetter til forestillingen i Ballerup den 1. august.
I år besøger Cirkus Arena 90 byer og lover en spektakulær cirkusforestilling for hele familien med prisbelønnede verdensartister, søde dyr og duften af savsmuld.

En magisk oplevelse
Cirkusdirektør Benny Berdino siger:
- I 2023 var Cirkus Arena den bedst anmeldte cirkusforestilling i Danmark, og i 2024 fortsætter vi succesen med nye numre i verdensklasse - en magisk oplevelse som samler alle generationer om en fælles oplevelse. Det er det cirkus kan.
Et stort tillykke og god fornøjelse til vinderne og rigtig god fornøjelse.

På billedet øverst på siden er det Skating New Vision, der er en del af årets forestilling. Du kan klikke på billedet for at gøre det større.
Foto: Jacob Leitisstein.

Tilbage

Nyheder

Hedegaven i stort samarbejde om unges trivselHedegaven i stort samarbejde om unges trivsel
06 maj 2024 - Ungdomsforsker var med til at skyde samarbejde i gang, der skal trække flere unge ind i fællesskaber Hedegaven, der er beboerprojektet i Hede- Magleparken, får en central rolle i de kommende år, når...
Hedegaven i stort samarbejde med Mary Fonden og DGIHedegaven i stort samarbejde med Mary Fonden og DGI
16 april 2024 - Kickoff event sætter fokus på de unges fritidsfællesskaber. I Hedegaven forventes flere aktiviteter for de små hen over sommeren Hedegaven, der er beboerprojektet i Hede- Magleparken, er i næste uge...
Beboerhuset tiltrækker fællesskaberBeboerhuset tiltrækker fællesskaber
08 april 2024 - Hvad kan man få for 50 kr. i dag? I Skovlunde har de svaret: God mad og en dejlig aften med naboerne. Nyt arrangement allerede på onsdag Den stod på højt belagt smørrebrød, en kold øl og lækre...
Víser 4 til 6 af 394
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 17.06.2024
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk