Esra og Heidi vandt cirkusbilletter

Stor interesse for at komme med Baldersbo i Cirkus Arena
17 juni 2024|RSS
Esra og Heidi vandt cirkusbilletter

Beboerne i Baldersbo er vilde med cirkus. Det kan vi godt slå fast nu.
Vi havde knapt nok lagt billet-konkurrencen på hjemmesiden, før de første mails tikkede ind. Ja, der gik faktisk under 30 minutter. Vi siger tak for interessen fra de 152 cirkusglade beboere, der ville være med.
De heldige vindere blev Esra Kizilkaya og Heidi Holm, der hver vinder fire billetter til forestillingen i Ballerup den 1. august.
I år besøger Cirkus Arena 90 byer og lover en spektakulær cirkusforestilling for hele familien med prisbelønnede verdensartister, søde dyr og duften af savsmuld.

En magisk oplevelse
Cirkusdirektør Benny Berdino siger:
- I 2023 var Cirkus Arena den bedst anmeldte cirkusforestilling i Danmark, og i 2024 fortsætter vi succesen med nye numre i verdensklasse - en magisk oplevelse som samler alle generationer om en fælles oplevelse. Det er det cirkus kan.
Et stort tillykke og god fornøjelse til vinderne og rigtig god fornøjelse.

På billedet øverst på siden er det Skating New Vision, der er en del af årets forestilling. Du kan klikke på billedet for at gøre det større.
Foto: Jacob Leitisstein.

Tilbage

Nyheder

Ny kunst foran BaldersboNy kunst foran Baldersbo
25 marts 2024 - Kunstneren Peter Hesk har skabt tre dansende kvinder til administrationsbygningen på Præstevænget Gennem de seneste 25 år har kunsten fået mere og mere plads i Baldersbo. Gode boliger og spændende...
Kom billigt i teatret med BaldersboKom billigt i teatret med Baldersbo
11 marts 2024 - Tre spændende forestillinger venter på dig i Baltoppen – og prisen er kun 40 kr. Er du vild med det levende teater – og rigtige mennesker? Så skal du læse videre. For nu kan du nemlig igen komme med...
Carla var byens flotteste automatCarla var byens flotteste automat
26 februar 2024 - Fastelavn i Hede- Magleparken med tøndeslagning og kreativt værksted Kan du huske søndag den 11. februar? Det var fastelavn – og bidende koldt! Det faktum kunne dog slet ikke afholde drenge og piger...
Víser 7 til 9 af 394
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 17.06.2024
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk