Baldersbo indgår aftale om etablering af 144 ladestandere

13 juli 2022|RSS

Boligselskabet Baldersbo har netop indgået en aftale med Clever om etablering af ladestandere i de fleste af boligselskabets afdelinger.

Igennem længere tid har boligselskabet arbejdet på at få etableret ladestandere til el- og hybridbiler i selskabets afdelinger. Det har nu resulteret i, at selskabet i samarbejde med Clever får opstillet mere end 144 ladestandere, så lejerne i Baldersbo fremover får mulighed for at erhverve sig en el-bil.
Det er simpelthen en fantastisk aftale, vi har indgået, som sikrer vores lejere stor fleksibilitet, da det også betyder, at der er adgang til Clevers vidt forgrenede netværk.
Det betyder også, at der i afdelingerne vil være ladekapacitet nok den næste tid, da aftalen indebærer, at mere end 4% af vores lejemål nu er dækket af lademuligheder.
”Det ligger helt i tråd med den grønne profil, som selskabet arbejder med”, siger direktør Søren B. Christiansen.

Grundet leveringsproblemer m.m. forventes det, at etableringen først kan være på plads om 20 uger, men vi har jo efterhånden vænnet os til, at ting tager tid nu om stunder.

Tilbage

Nyheder

De går grønt på Gl. SkolevejDe går grønt på Gl. Skolevej
08 august 2022 - Beboerne i afdeling 8 har skabt en fantastisk grøn oase midt i byen med blomsterkasser og et stort drivhus – og for få penge Dér står det så: Det nye og flotte ti meter lange drivhus. Det er pt....
Plejehjem kom fint i mål til Royal RunPlejehjem kom fint i mål til Royal Run
27 juni 2022 - Beboere og ansatte i Toftehaven var friske på 5 km-ruten – og sluttede af med frokost i Nyhavn ”Sikke en dag. Den glemmer vi ikke sådan lige med det samme.” Ordene tilhører Karina Holst, der er...
Nyt indkøbscenter klar ved årsskiftetNyt indkøbscenter klar ved årsskiftet
20 juni 2022 - Håndværkerne er i gang i Hedegårdscentret – her er tidsplanen Måske har du allerede bemærket det:Der bores og bankes. Rives ned og bæres ud. Jo, håndværkerne har travlt i Hedegårdscentret, hvor det...
Víser 1 til 3 af 335
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 13.07.2022
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk