Glæde i Måløv: Ny multibane og flere p-pladser på vej

Til februar begynder et større arbejde med renoveringen af udearealerne i Eskebjerggård og Måløvvang
15 januar 2024|RSS
Glæde i Måløv: Ny multibane og flere p-pladser på vej

- Det bliver så godt. Vi glæder os.
Sådan siger Tanja Andersen, der er formand for Eskebjerggård og Måløvvang, der også er kendt som afdeling 14. Og det, formanden ser frem til, er en større renovering af arealerne omkring boligerne i Måløv.  På tegnebrættet er nemlig 40 nye parkeringspladser, flytning af affaldsøer, mere udendørslys, en helt ny multibane mm.
- De nye p-pladser dukker op, når vi flytter affaldsøer op mod skrænten ved blok 1 og 3 i Eskebjerggård. Derudover nedlægger vi en containergård, hvilket også giver mere plads. I Måløvvang er der nogle huller rundt omkring på arealerne, hvor der også kan blive mulighed for at etablere nogle flere p-pladser. Parkeringspladser er virkelig en mangelvare herude, siger formanden.
Ved blok 1 og 3 opsættes der også ekstra belysning ved parkeringspladserne.
Bestyrelsen og Baldersbo har siden sidste år arbejdet med udviklingsplanerne, der nu altså bliver til virkelighed.

Ingen huslejestigninger
Og til sommer er det nok slut med hudafskrabninger, når der skal spilles bold i Måløv. Afdelingen får nemlig en ny multibane – med blødt underlag. I dag spilles og leges der på asfalt.
- Multibanen kommer til at ligge der, hvor fodboldbanen er i dag. Og så får vi også mulighed for at spille hockey dér, siger Tanja Andersen, der også glæder sig over, at den nye bane bliver udstyret med nye fodboldmål og basketballnet.
For at undgå støjgener fra multibanen bliver der opsat støjdæmpende bander og et højt hegn.
Arbejdet med renoveringen i Måløv byder også på godt nyt til cyklisterne. I gavlen til Eskebjerggård 22 bygges nemlig et stort cykelskur med plads til el- og ladcykler.
Finansieringen af projektet er delt mellem afdelingen og et tilskud fra Baldersbos egen trækningsret i Landsbyggefonden – og vil ikke betyde huslejestigninger. 
Arbejdet forventes at gå i gang i februar og skal efter planen være afsluttet i juli i år. 
 
Det er boldbanen bag børnene, øverst på siden, der omdannes til en multibane med blødt underlag. Du kan klikke på billedet for at gøre det større.
Arkivfoto, 2021.

Tilbage

Nyheder

Baldersbo vender underskud til overskudBaldersbo vender underskud til overskud
03 juni 2024 - Boligselskabet kom ud af 2023 med et overskud på ti millioner kroner 2022 var et økonomisk rædsels-år for Baldersbo – og resten af den almene boligsektor. I Baldersbo var der røde tal på bundlinjen,...
Baldersbo-konkurrence: Vind billetter til Cirkus ArenaBaldersbo-konkurrence: Vind billetter til Cirkus Arena
21 maj 2024 - Vi har 2 X 4 billetter til forestillingen den 1. august i Ballerup – og de kan blive dine Har du lyst til at invitere familien gratis i cirkus? I givet fald, så skal du læse med her. Du kan nemlig...
Hedegaven i stort samarbejde om unges trivselHedegaven i stort samarbejde om unges trivsel
06 maj 2024 - Ungdomsforsker var med til at skyde samarbejde i gang, der skal trække flere unge ind i fællesskaber Hedegaven, der er beboerprojektet i Hede- Magleparken, får en central rolle i de kommende år, når...
Víser 1 til 3 af 392
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 15.01.2024
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk