Glæde i Måløv: Ny multibane og flere p-pladser på vej

Til februar begynder et større arbejde med renoveringen af udearealerne i Eskebjerggård og Måløvvang
15 januar 2024|RSS
Glæde i Måløv: Ny multibane og flere p-pladser på vej

- Det bliver så godt. Vi glæder os.
Sådan siger Tanja Andersen, der er formand for Eskebjerggård og Måløvvang, der også er kendt som afdeling 14. Og det, formanden ser frem til, er en større renovering af arealerne omkring boligerne i Måløv.  På tegnebrættet er nemlig 40 nye parkeringspladser, flytning af affaldsøer, mere udendørslys, en helt ny multibane mm.
- De nye p-pladser dukker op, når vi flytter affaldsøer op mod skrænten ved blok 1 og 3 i Eskebjerggård. Derudover nedlægger vi en containergård, hvilket også giver mere plads. I Måløvvang er der nogle huller rundt omkring på arealerne, hvor der også kan blive mulighed for at etablere nogle flere p-pladser. Parkeringspladser er virkelig en mangelvare herude, siger formanden.
Ved blok 1 og 3 opsættes der også ekstra belysning ved parkeringspladserne.
Bestyrelsen og Baldersbo har siden sidste år arbejdet med udviklingsplanerne, der nu altså bliver til virkelighed.

Ingen huslejestigninger
Og til sommer er det nok slut med hudafskrabninger, når der skal spilles bold i Måløv. Afdelingen får nemlig en ny multibane – med blødt underlag. I dag spilles og leges der på asfalt.
- Multibanen kommer til at ligge der, hvor fodboldbanen er i dag. Og så får vi også mulighed for at spille hockey dér, siger Tanja Andersen, der også glæder sig over, at den nye bane bliver udstyret med nye fodboldmål og basketballnet.
For at undgå støjgener fra multibanen bliver der opsat støjdæmpende bander og et højt hegn.
Arbejdet med renoveringen i Måløv byder også på godt nyt til cyklisterne. I gavlen til Eskebjerggård 22 bygges nemlig et stort cykelskur med plads til el- og ladcykler.
Finansieringen af projektet er delt mellem afdelingen og et tilskud fra Baldersbos egen trækningsret i Landsbyggefonden – og vil ikke betyde huslejestigninger. 
Arbejdet forventes at gå i gang i februar og skal efter planen være afsluttet i juli i år. 
 
Det er boldbanen bag børnene, øverst på siden, der omdannes til en multibane med blødt underlag. Du kan klikke på billedet for at gøre det større.
Arkivfoto, 2021.

Tilbage

Nyheder

Ny formand: Jeg vil gøre noget for fællesskaberneNy formand: Jeg vil gøre noget for fællesskaberne
03 januar 2024 - Anne Marie Eilersen flyttede ind i Østerhøj - og blev næsten samtidig formand for afdelingen. - At være i bestyrelsen er også en god måde at lære nye mennesker at kende på, siger hun Knapt var...
Tak for i år – vi ses snart igenTak for i år – vi ses snart igen
14 december 2023 - Formanden for Baldersbo glæder sig over, at selskabet fik sin nye strategi på plads i året der gik. Her er hendes julehilsen til dig Marianne Wisén, formand for Baldersbo, ser tilbage på året, der...
Julefestival i HedegavenJulefestival i Hedegaven
05 december 2023 - Hedegårdshallen lægger hus til en festlig eftermiddag på torsdag Julen og dens mange arrangementer er lige op over. Og sådan er det også i Beboerprojektet Hedegaven, der sammen med Kulturnetværket...
Víser 4 til 6 af 385
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 15.01.2024
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk