Plejehjem kom fint i mål til Royal Run

Beboere og ansatte i Toftehaven var friske på 5 km-ruten – og sluttede af med frokost i Nyhavn
27 juni 2022|RSS
Plejehjem kom fint i mål til Royal Run

”Sikke en dag. Den glemmer vi ikke sådan lige med det samme.” Ordene tilhører Karina Holst, der er afdelingsleder på Plejehjemmet Toftehaven på Nygårdsvej. Hun taler om 2. pinsedag, hvor beboere og ansatte deltog i årets Royal Run.
Royal Run er efterhånden blevet lidt af en institution. I år deltog næsten 92.000 mennesker i motionsløbet, da startpistolerne blev affyret flere steder i landet.
”Det er andet år, vi er med. Vi kørte derind i fire busser og var klar, da løbet blev skudt i gang. Det var en rigtig god dag,” siger Karina Holst.
Toftehaven stillede med i alt 20 beboere – alle i kørestol og 20 ansatte som løb med.

Løb med kongefamilien
”Det gik så godt. Det var et fantastisk fællesskab. Efter løbet sluttede vi af med en frokost i Nyhavn,” fortæller afdelingslederen og fortsætter:
”Arrangementet er en del af vores aktivitetsprojekter, som kun kan lade sig gøre, fordi vi har nogle gode sponsorer, så dem er vi meget glade for. Men vi er altid på udkig efter nye som vil støtte os.”
Royal Run blev første gang afholdt i 2018 i anledning af H.K.H. Kronprinsens 50-års fødselsdag.
Ved løbet på Frederiksberg fik beboerne fra Toftehaven også kongeligt selskab af
Prins Christian og Prinsesse Josephine, der begge var med på 5 km-distancen.
Plejehjemmet Toftehaven ejes af Baldersbo og drives af Ballerup Kommune.

På billedet er det Ib Cloos, beboer på Toftehaven, der går over målstregen. Du kan klikke på billedet for at gøre det større. Foto: Toftehaven.

Tilbage

Nyheder

Entreprenør bag udvidelsen af Plejehjem Toftehaven er gået konkursEntreprenør bag udvidelsen af Plejehjem Toftehaven er gået konkurs
13 juni 2022 - Entreprenørvirksomheden JFP A/S, som har indgået aftale med Baldersbo om at forestå tilbygningen til Plejehjemmet Toftehaven er gået konkurs. Det forsinker færdiggørelsen af udvidelsen af...
Kom til fest i Hede- Magleparken – alle er velkomneKom til fest i Hede- Magleparken – alle er velkomne
08 juni 2022 - Stor koncert med Berg og masser af aktiviteter for store og små den 24. juni Fredag den 24. juni inviterer beboerprojektet Hedegaven og Ballerup Bibliotek hele byen til fest i Hede- Magleparken....
Ny og større legeplads på vej i SkovlundeNy og større legeplads på vej i Skovlunde
30 maj 2022 - Børn i afdeling 9 bliver udfordret på balancen, når den nye legeplads åbner om 14 dage Indtil i sidste uge lå der en noget slidt og gammel legeplads ud for nummer 119 i Ringtoften i Skovlunde. Nu...
Víser 4 til 6 af 335
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 27.06.2022
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk