Plejehjem kom fint i mål til Royal Run

Beboere og ansatte i Toftehaven var friske på 5 km-ruten – og sluttede af med frokost i Nyhavn
27 juni 2022|RSS
Plejehjem kom fint i mål til Royal Run

”Sikke en dag. Den glemmer vi ikke sådan lige med det samme.” Ordene tilhører Karina Holst, der er afdelingsleder på Plejehjemmet Toftehaven på Nygårdsvej. Hun taler om 2. pinsedag, hvor beboere og ansatte deltog i årets Royal Run.
Royal Run er efterhånden blevet lidt af en institution. I år deltog næsten 92.000 mennesker i motionsløbet, da startpistolerne blev affyret flere steder i landet.
”Det er andet år, vi er med. Vi kørte derind i fire busser og var klar, da løbet blev skudt i gang. Det var en rigtig god dag,” siger Karina Holst.
Toftehaven stillede med i alt 20 beboere – alle i kørestol og 20 ansatte som løb med.

Løb med kongefamilien
”Det gik så godt. Det var et fantastisk fællesskab. Efter løbet sluttede vi af med en frokost i Nyhavn,” fortæller afdelingslederen og fortsætter:
”Arrangementet er en del af vores aktivitetsprojekter, som kun kan lade sig gøre, fordi vi har nogle gode sponsorer, så dem er vi meget glade for. Men vi er altid på udkig efter nye som vil støtte os.”
Royal Run blev første gang afholdt i 2018 i anledning af H.K.H. Kronprinsens 50-års fødselsdag.
Ved løbet på Frederiksberg fik beboerne fra Toftehaven også kongeligt selskab af
Prins Christian og Prinsesse Josephine, der begge var med på 5 km-distancen.
Plejehjemmet Toftehaven ejes af Baldersbo og drives af Ballerup Kommune.

På billedet er det Ib Cloos, beboer på Toftehaven, der går over målstregen. Du kan klikke på billedet for at gøre det større. Foto: Toftehaven.

Tilbage

Nyheder

De går grønt på Gl. SkolevejDe går grønt på Gl. Skolevej
08 august 2022 - Beboerne i afdeling 8 har skabt en fantastisk grøn oase midt i byen med blomsterkasser og et stort drivhus – og for få penge Dér står det så: Det nye og flotte ti meter lange drivhus. Det er pt....
Baldersbo indgår aftale om etablering af 144 ladestandereBaldersbo indgår aftale om etablering af 144 ladestandere
13 juli 2022 - Boligselskabet Baldersbo har netop indgået en aftale med Clever om etablering af ladestandere i de fleste af boligselskabets afdelinger.Igennem længere tid har boligselskabet arbejdet på at få...
Nyt indkøbscenter klar ved årsskiftetNyt indkøbscenter klar ved årsskiftet
20 juni 2022 - Håndværkerne er i gang i Hedegårdscentret – her er tidsplanen Måske har du allerede bemærket det:Der bores og bankes. Rives ned og bæres ud. Jo, håndværkerne har travlt i Hedegårdscentret, hvor det...
Víser 1 til 3 af 335
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 27.06.2022
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk