Plejehjem kom fint i mål til Royal Run

Beboere og ansatte i Toftehaven var friske på 5 km-ruten – og sluttede af med frokost i Nyhavn
27 juni 2022|RSS
Plejehjem kom fint i mål til Royal Run

”Sikke en dag. Den glemmer vi ikke sådan lige med det samme.” Ordene tilhører Karina Holst, der er afdelingsleder på Plejehjemmet Toftehaven på Nygårdsvej. Hun taler om 2. pinsedag, hvor beboere og ansatte deltog i årets Royal Run.
Royal Run er efterhånden blevet lidt af en institution. I år deltog næsten 92.000 mennesker i motionsløbet, da startpistolerne blev affyret flere steder i landet.
”Det er andet år, vi er med. Vi kørte derind i fire busser og var klar, da løbet blev skudt i gang. Det var en rigtig god dag,” siger Karina Holst.
Toftehaven stillede med i alt 20 beboere – alle i kørestol og 20 ansatte som løb med.

Løb med kongefamilien
”Det gik så godt. Det var et fantastisk fællesskab. Efter løbet sluttede vi af med en frokost i Nyhavn,” fortæller afdelingslederen og fortsætter:
”Arrangementet er en del af vores aktivitetsprojekter, som kun kan lade sig gøre, fordi vi har nogle gode sponsorer, så dem er vi meget glade for. Men vi er altid på udkig efter nye som vil støtte os.”
Royal Run blev første gang afholdt i 2018 i anledning af H.K.H. Kronprinsens 50-års fødselsdag.
Ved løbet på Frederiksberg fik beboerne fra Toftehaven også kongeligt selskab af
Prins Christian og Prinsesse Josephine, der begge var med på 5 km-distancen.
Plejehjemmet Toftehaven ejes af Baldersbo og drives af Ballerup Kommune.

På billedet er det Ib Cloos, beboer på Toftehaven, der går over målstregen. Du kan klikke på billedet for at gøre det større. Foto: Toftehaven.

Tilbage

Nyheder

Kom og dans med osKom og dans med os
23 maj 2022 - Find danseskoene frem og kom med til ”total glad i låget dans” i beboerhuset i Skovlunde Barry White er godt nok ikke fra Skovlunde, men han er utrolig populær på de kanter - og altid med på...
Beboere står ansigt til ansigt med verdens største slangeBeboere står ansigt til ansigt med verdens største slange
16 maj 2022 - Årets bustur i afdeling 10 går til Odense Zoo, hvor anakondaen er flyttet ind Busturene til Fyn er blevet en sommertradition for pensionister og efterlønsmodtagerne i afdeling 10 på Baltorpvej. I...
Mange frivillige hjalp tilMange frivillige hjalp til
09 maj 2022 - Beboere, unge fra lommepengeprojektet og Ballerup Atletik Klub sørgede for, at 430 børn kunne være med til Minimaraton i Hedegaven sidste torsdag Hvis der er noget, de unge i lommepengeprojektet i...
Víser 7 til 9 af 335
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 27.06.2022
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk