Vind billetter til Cirkus Arena

Kom med Baldersbo gratis i cirkus, når Arena gæster Ballerup i juli
06 juni 2023|RSS
Vind billetter til Cirkus Arena

Hvad siger du til at komme en tur gratis i cirkus?
Vi har 2X4 billetter til forestillingen fredag den 28. juli, hvor Arena spiller på Kræmmerpladsen – og de kan blive dine, hvis du læser videre.
Succes-duoen Bubber og Julie er tilbage i manegen i år og præsenterer supercirkus i årets mest spektakulære familieforestilling 'Cirkus ifølge Bubber og Julie 3'.
Du kan opleve den verdensberømte jonglør Michael Ferrari, som har sat flere verdensrekorder i Guinness World Records for sin evne til at holde mange bolde i luften - selv når lyset går ud. Glæd dig også til at blive imponeret af Steven Ferrari, som er en af de hurtigste til at gå linedans.

Dødshjul og knivkast
Højt oppe under teltets kuppel vil du kunne se linedansergruppen Ortiz, som både cykler, springer og går i luften som en 7-mands pyramide på line. Den balancerende troup Ortiz skal også udføre det farefulde artistnummer ‘dødshjulet’, hvor artisterne løber både indeni og udenpå to store roterende hjul.
Oplev cirkusverdenens stærkeste par Duo Costache, når de svinger rundt i teltets top og bærer hinanden med tænderne, se smuk akrobatik og nyd Julie Berthelsens skønne sangstemme.
I 2023 får Cirkus Arena også besøg af husklovnen Jimmy Folco, og ikke mindst den nervepirrende knivkaster og den imponerende tryllekunstner, der har et par fantasifulde tricks i ærmet. Der bliver masser at tale om bagefter.

Sådan kommer du med
Vi trækker lod om fribilletterne, så hvis du vil være med, så send en mail til kenneth@melgaard-wohlisfelt.dk senest den 18. juni. I emnefeltet skal du skrive Cirkus Arena. I mailen skal du også skrive, hvor du bor i Baldersbo, dit navn og telefonnummer. Vinderne får direkte besked – og vi skriver også navnene her på siden. Det er kun tilladt at sende én mail pr. husstand, modtager vi flere mails fra den samme husstand er man ude af konkurrencen.

Billedet øverst på siden er fra årets forestilling. Her er det duoen The Jasters, der kaster med knive. Foto: Cirkus Arena.

Tilbage

Nyheder

Kom med i BaltoppenKom med i Baltoppen
16 oktober 2023 - Du kan komme i teatret med Baldersbo for kun 40 kr. - to og spændende forestillinger venter på dig Alt er blevet dyrt! Ja, det kan du godt have ret i. Men noget er faktisk stadig utrolig billigt. Fx...
Baldersbo lægger penge til sideBaldersbo lægger penge til side
02 oktober 2023 - Inflationen betyder, at huslejen stiger to til tre procent næste år, men der bliver også råd til henlæggelser Du har sikkert også bemærket det: Priserne er steget markant i år. Og det smitter...
Lindehaven fyldte 40 årLindehaven fyldte 40 år
25 september 2023 - Plejehjemmet glæder sig over, at også de pårørende til beboerne er glade for stedet og aktiviteterne Der var flag oppe og masser af solskin, da plejehjemmet Lindehaven rundede de 40 år. Og det...
Víser 4 til 6 af 379
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 06.06.2023
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk