Baldersbo vender underskud til overskud

Boligselskabet kom ud af 2023 med et overskud på ti millioner kroner
03 juni 2024|RSS
Baldersbo vender underskud til overskud

2022 var et økonomisk rædsels-år for Baldersbo – og resten af den almene boligsektor. I Baldersbo var der røde tal på bundlinjen, da året var gået. Bedre ser det heldigvis ud i 2023, hvor selskabet kommer ud med et samlet overskud på kr. 9.911.949.
- Det er et tilfredsstillende resultat, siger Søren. B. Christiansen, der er direktør i Baldersbo.
Kigger man på tallene for 2023, der netop er offentliggjort, så fordeler overskuddet sig således:
Afdelingerne bidrager til plustallene med et overskud på kr. 6.202.872. Selskabet kommer med kr. 3.709.077. Kigger man ned over tallene kan man også se, at alle afdelingerne i Baldersbo kommer ud med et overskud i 2023.
- Vi har i 2023 fortsat sparet penge på drift, vand og el ude i afdelingerne. Siden 2014 har vi reduceret vores elforbrug med 35 procent. Det er jeg godt tilfreds med. Afdelingerne har i 2023 også tjent penge på deres obligationsinvesteringer, siger Søren B. Christiansen.
Selskabets overskud stammer primært også fra afkast på investeringer.
 
Fortsat fokus på effektiv drift
Men hvad skal de ti millioner kroner så bruges til?
- Lige nu lægger vi pengene over i vores arbejdskapital, så vi på sigt kan investere mere i vores ejendomme. Vi har dog ikke nogen aktuelle planer om nybyggeri eller større renoveringer, siger direktøren.
At der er styr på økonomien i selskabet, kan man også læse af de såkaldte effektivitetstal, hvor Baldersbo sammenlignes med andre boligselskaber. Her benyttes farverne rød, gul eller grøn til at fortælle om de enkelte afdelingers effektiviseringspotentiale. Er en afdeling fx rød har den et effektiviseringspotentiale på minimum 30 procent, men dem har Baldersbo ingen af. Her er de fleste afdelinger grønne eller gule.
- Vi har godt styr på vores økonomi til glæde for beboerne, men vi fortsætter med at kigge ind i effektiviseringer, hvor det giver mening, slutter Søren B. Christiansen.

Tilbage

Nyheder

Ny kunst foran BaldersboNy kunst foran Baldersbo
25 marts 2024 - Kunstneren Peter Hesk har skabt tre dansende kvinder til administrationsbygningen på Præstevænget Gennem de seneste 25 år har kunsten fået mere og mere plads i Baldersbo. Gode boliger og spændende...
Kom billigt i teatret med BaldersboKom billigt i teatret med Baldersbo
11 marts 2024 - Tre spændende forestillinger venter på dig i Baltoppen – og prisen er kun 40 kr. Er du vild med det levende teater – og rigtige mennesker? Så skal du læse videre. For nu kan du nemlig igen komme med...
Carla var byens flotteste automatCarla var byens flotteste automat
26 februar 2024 - Fastelavn i Hede- Magleparken med tøndeslagning og kreativt værksted Kan du huske søndag den 11. februar? Det var fastelavn – og bidende koldt! Det faktum kunne dog slet ikke afholde drenge og piger...
Víser 7 til 9 af 394
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 03.06.2024
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk