Intern venteliste

Som beboer i Baldersbo kan du skrive dig på den interne venteliste og få tilbudt de ledige boliger, før de bliver tilbudt til den eksterne venteliste. Inden du skriver dig på den interne venteliste, er det en god idé at læse om, hvilke størrelser boliger du kan skrive dig op til, og hvordan ventelisten fungerer.

Så meget plads kan du få

  • Enlige er berettiget til en bolig med to rum, uanset boligareal, eller en bolig med tre rum fordelt på max. 70 m2.
  • Par uden børn er berettiget til en bolig med tre rum.
  • Par med et eller flere børn og enlige med et eller flere børn er berettiget til en bolig med tre, fire eller fem rum.
  • Der må højst bo to personer pr. rum i boligerne.

Oplys dine boligønsker

Du kan skrive dig op til lige så mange af vores afdelinger, som du vil. Det koster det samme, uanset om du er skrevet op til én bestemt boligtype i en specifik bebyggelse eller til alle afdelinger. Dog beder vi dig om at oplyse, hvis du har bestemte ønsker til boligen, så vi kan målrette de tilbud, vi sender til dig. Du kan altid ændre dine boligønsker, hvis de ændrer sig med tiden, fx fordi dine familieforhold ændrer sig. Mens du står på venteliste, er det vigtigt, at du holder Baldersbo ajour med husstandens størrelse, da den er afgørende for, hvilken størrelse bolig du er berettiget til.

Udlejning efter anciennitet

Boligerne udlejes i den rækkefølge, opskrivningen er sket. Der tages dog særligt hensyn til ældre og handicappede, hvis en bolig, der er særligt velegnet til disse grupper, bliver ledig - det kan fx være, hvis den ligger i stuen, hvis der er elevator mv. Der findes ingen akut venteliste.

Både for aktivt og passivt søgende

Opnoteringsnummeret bestemmer din placering på ventelisten. Du opnår anciennitet, uanset om du står som aktivt eller passivt søgende på ventelisten. Er du passivt søgende, får du ingen tilbud, men opsparer anciennitet. Uanset din nuværende boligsituation er det derfor en god ide at blive skrevet på ventelisten, så du opsparer anciennitet til den dag, du evt. skulle få brug for en ny bolig.

Nej tak er ok

Får du tilbudt en lejlighed, som du ikke ønsker, kan du takke nej, uden at det får indflydelse på din placering på ventelisten. Vi vil dog bede dig meddele os, hvis du ikke ønsker at få tilbudt flere lejemål i en bestemt bebyggelse.

Hvis du flytter fra Baldersbo

Hvis du flytter til en bolig i et andet boligselskab eller vælger at købe anden bolig, har du mulighed for at beholde dit opnoteringsnummer, men du bliver flyttet fra den interne til den eksterne venteliste (også hvis det er på grund af afbrudt samliv). Dette sker dog ikke automatisk - du er forpligtet til selv at oplyse din nye adresse samt dit opnoteringsnummer til vores udlejning, såfremt du fortsat ønsker at stå på ventelisten.

Du bliver slettet fra ventelisten, hvis du:

  • Ikke betaler det årlige ventelistegebyr på 150 kr. Hvis du bliver slettet fra ventelisten, kan du ikke få dit nummer igen, og du må evt. starte forfra på ventelisten.
  • Får en bolig via ventelisten.
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 30.09.2019
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk