Ekstern venteliste

Inden du skriver dig på den eksterne venteliste, er det en god idé at læse om, hvilken størrelse bolig du kan skrive dig op til, og hvordan ventelisten fungerer.

Så meget plads kan du få

  • Enlige er berettiget til en bolig med to rum uanset m2 eller en bolig med tre rum på max 70 m2.
  • Par uden børn er berettiget til en bolig med tre rum.
  • Par med et eller flere børn eller enlige med et eller flere børn er berettiget til en bolig med tre, fire eller fem rum.
  • Der må højst bo to personer pr. rum i boligerne.

Oplys dine boligønsker

Du kan skrive dig op til lige så mange af Baldersbos afdelinger, som du vil. Det koster det samme, uanset om du er skrevet op til én bestemt boligtype i en specifik bebyggelse eller til alle afdelinger. Dog beder vi dig om at oplyse, hvis du har bestemte ønsker til boligen, så vi kan målrette de tilbud, vi sender til dig. Du kan altid ændre dine boligønsker, hvis de ændrer sig med tiden, fx fordi dine familieforhold ændrer sig. Mens du står på venteliste, er det vigtigt, at du holder Baldersbo ajour med din husstands størrelse, da den er afgørende for, hvilken størrelse bolig du er berettiget til.

Udlejning efter anciennitet

Boligerne udlejes i den rækkefølge, opskrivningen til ventelisten er sket. Der findes ingen akut venteliste.

Både for aktivt og passivt søgende

Opnoteringsnummeret bestemmer din placering på ventelisten. Du opnår anciennitet, uanset om du står som aktivt eller passivt søgende på ventelisten. Er du passivt søgende, får du ingen tilbud om ledige boliger, men opsparer anciennitet. Uanset din nuværende boligsituation er det derfor en god ide at blive skrevet på ventelisten, så du opsparer anciennitet til den dag, du evt. skulle få brug for en ny bolig.

Nej tak er ok

Får du tilbudt en lejlighed, du ikke ønsker, kan du takke nej, uden at det får indflydelse på din placering på ventelisten. Vi vil dog bede dig meddele os, hvis du ikke ønsker at få tilbudt flere lejemål i en bestemt bebyggelse.

Du bliver slettet fra ventelisten, hvis du:

  • Ikke betaler det årlige ventelistegebyr på 150 kr. Hvis du bliver slettet fra ventelisten, kan du ikke få dit nummer igen, og du må evt. starte forfra på ventelisten.
  • Får en bolig via ventelisten.
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 30.09.2019
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk