Sommerfest med musik og vandkamp

Sidste weekend bød på en hyggelig sommerfest i Eskebjerggård med levende musik og besøg af tv-stjerner
29 august 2022|RSS
Sommerfest med musik og vandkamp

Fællesskabet fik én over nakken sidste lørdag i Eskebjerggård. Her havde bestyrelsen nemlig inviteret til sommerfest. Dagen begyndte tidligt og i flot solskin. Allerede kl. 10 blev snoren klippet – og festdagen kunne gå i gang. Langs stien ved blok 3 var der loppeboder, og for de mindste bød dagen også på ansigtsmaling.
”Det var jo super godt vejr, så det vakte stor jubel, at der også var vandkamp. Det blev sådan en alle-mod-alle vandkamp og mægtig underholdende,” fortæller Tanja Andersen, der er formand for afdelingen.
Senere på dagen dukkede Tormod Tegner og DJ Skummetmælk fra Ramasjang tv-programmerne op – og det var bestemt en stor overraskelse for de små.
”De mindre børn syntes bestemt, at de var sjove,” siger formanden.

Musik med Robbie Williams
I haven hyggede de voksne sig og her var det også muligt at købe kaffe, kage, slush-ice og popcorn. Mad og drikke var lagt i hænderne på Café Iglo.
”Det var bestemt ikke en lukket fest. Vi havde lagt invitationen op på Facebook-gruppen i Måløv. Det betød, at vi fik gæster fra vejene omkring os, forklarer Tanja Andersen.
Dagen sluttede med noget af et bal. 5-mands bandet Grand Theft spillede nemlig op til fest og dans. Bandets musikere spiller til daglig med en perlerække af professionelle bands og solister i Danmark – og spillede bl.a. numre af Robbie Williams, Coldplay, Kings of Leon og Pink Floyd.

På billedet er Grand Theft, der byder op til dans i Eskebjerggård. Du kan klikke på billedet for at gøre det større.

Tilbage

Nyheder

Tre forretninger er nu åbnet i det nye center i Hede- MagleparkenTre forretninger er nu åbnet i det nye center i Hede- Magleparken
24 oktober 2022 - Butiksejer er glad for sin nye forretning. Vi har besøgt Janne Lyhne Nielsen i hendes nye kiosk ”Her er mere lys. Nu kan jeg kigge ud – og kunderne kan kigge ind. Det er super fint.” Sådan siger...
De vandt konkurrencenDe vandt konkurrencen
10 oktober 2022 - Flotte og sjove oplevelser venter de fire vindere Konkurrencer er altid populære her på siden. For også denne gang deltog mange hundrede beboere i vores Halloween-dyst om at vinde entre og turpas for...
Kom med Baldersbo gratis i Tivoli i efterårsferienKom med Baldersbo gratis i Tivoli i efterårsferien
19 september 2022 - Vind billetter og turpas til en festlig dag med masser af oplevelser Kunne du tænke dig at opleve Halloween i Tivoli i år? Ja, selvfølgelig kunne du det. Så læs med her. Du kan nemlig blive én af de...
Víser 4 til 6 af 348
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 29.08.2022
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk