Kom og dans med Björk

Bor du i Baldersbo, kan du komme i Baltoppen og opleve masser af teater – for kun 40 kr.
07 september 2022|RSS
Kom og dans med Björk

I samarbejde med Baltoppen Live kan Baldersbo også i dette efterår tilbyde dig masser af kulturoplevelser til få penge. Du kan komme i teatret for kun 40 kr. til en række spændende forestillinger. Det hele begynder søndag den 18. september. Her kan du opleve Don Gnu og Teater Mungo Park i forestillingen ”Beboer.” Der er et fysisk action-portræt af hverdagen i en boligblok. Du har sikkert gået forbi et vindue med lys og diskret luret ind. Hørt underlige lyde fra naboen sent om aftenen. Eller undret dig over alle de skraldesække, overboen konstant smider ud. Hvad sker der egentligt på den anden side – hos naboen? Hvordan lever andre, når de er helt, helt private? Forestillingen er et mix af taleteater, fysisk teater, lydkunst og scenografisk ekvilibrisme.

12 numre af Björk
Torsdag den 27. oktober og fredag den 28. kan du opleve forestillingen ”Vaarna” med Nuua. Det er finsk fortryllende visuel magi. Nycirkuskompagniet Nuua kombinerer adskillige scenekunstformer og udforsker det teatralske udtryk for cirkus. Det gør de så fortryllende, at deres shows efterspørges over hele verden.
Søndag den 13. november er Holstebro Dansekompagni i Baltoppen med forestillingen ”Björk”. Musikkunstneren Björk bliver betragtet som en af de mest indflydelsesrige sangere og sangskrivere i nyere tid og hendes musikkartotek står som et af mest succesfulde i den eksperimenterende genre. Til tolv numre af Björk skaber komponist og lyddesigner Marie Højlund et spændende lydunivers. Marie er kendt fra bl.a. bandet Nephew og er huskomponist ved Aarhus Teater.

Sådan kommer du med
Hvis du vil med i teatret, så skal du købe billetter i Beboerprojektet Hedegaven, Hedeparken 23C. Du kan også kontakte Mikala Rossing på mail: mr@baldersbo.dk – husk at skrive, hvor I Baldersbo, du bor.  Billetterne sælges efter først til mølle-princippet – og skal være købt senest en uge inden forestillingen. God fornøjelse.

Billedet her er fra forestillingen Björk, som du kan opleve i november. Du kan klikke på billedet for at gøre det større.  PR-foto: Ditte Chemnitz.

Tilbage

Nyheder

Velkommen til torvedag i Hede- MagleparkenVelkommen til torvedag i Hede- Magleparken
22 august 2022 - Fest, sjov og underholdning er der på plakaten torsdag den 8. september Der bygges og bores i Hedegårdens butikscenter. Hegn, skurvogne og masser af håndværkerbiler fortæller, at renoveringen af...
Udbetalt varmehjælpUdbetalt varmehjælp
15 august 2022 - På baggrund af vores tidligere skrivelse om modtagelse af uberettiget varmehjælp skal jeg herved underrette jer om, at jeg d.d. har været i kontakt med Energistyrelsen, som har oplyst mig om, at den...
Udbetaling af varmehjælpUdbetaling af varmehjælp
11 august 2022 - Vi er kommet undervejs med, at nogle beboere d.d. har modtaget besked om, at de har modtaget en varmehjælp på 6.000 kr. Vi skal i den forbindelse gøre opmærksom på, at beboere i Baldersbo, bortset...
Víser 10 til 12 af 348
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 07.09.2022
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk