Ny formand: Jeg vil gøre noget for fællesskaberne

Anne Marie Eilersen flyttede ind i Østerhøj - og blev næsten samtidig formand for afdelingen.
- At være i bestyrelsen er også en god måde at lære nye mennesker at kende på, siger hun
03 januar 2024|RSS
Ny formand: Jeg vil gøre noget for fællesskaberne

Knapt var flyttekasserne pakket ud, før Anne Marie Eilersen også var formand for Østerhøj. Afdelingen ligger lige ud til Hjortespringskilen, som er et stort grønt område, der strækker sig helt ud til Dyrehaven.
- Jeg fornemmede med det samme, at der var et godt fællesskab herude. Det var nemt for mig at flytte ind. Da jeg pakkede ud, kom der en fra bestyrelsen og viste mig rundt, så jeg kunne se området, og hvor containerpladsen og fælleshuset lå. Det var super dejligt, siger Anne Marie Eilersen.
Og måske var det netop dén oplevelse, der fik hende til at stille op til bestyrelsen, der manglede medlemmer og en formand.
- Jeg vil gerne gøre noget for fællesskabet. Og så er det også en god måde at lære nye mennesker at kende på, når man lige er flyttet ind, fortæller hun.

40 til julefest
Den nye afdelingsformand håber, at bestyrelsen kan vedtage en politik om, at nye beboere altid vil blive budt velkommen, ligesom hun selv oplevede det.
- Det er virkelig en rar fornemmelse, forklarer Anne Marie.
Med den nye bestyrelse i Østerhøj er der allerede kommet skub i arbejdet med at skabe arrangementer, der kan styrke fællesskaberne. Senest har afdelingen haft en julefest, hvor 40 af beboerne deltog.
- Vi havde inviteret til klippe-klistre dag, hvor der skulle laves pynt til vores juletræ. Undervejs var der glögg, sodavand og æbleskiver. Da vi sendte invitationen ud, tænkte jeg, at der nok ikke ville komme så mange, når det er op til jul. Men det gjorde der, heldigvis. Vi var både voksne og børn – og julemanden fandt også vej hertil, smiler formanden.

Fastelavnsfest i horisonten
Det er nogle år siden, at der sidst har været faste arrangementer i afdelingen, men det vil bestyrelsen ændre på. Der er derfor allerede nu en fastelavnsfest på tegnebrættet.
- Jeg synes det er vigtigt, at vi kender hinanden herude og bruger vores fælleshus, siger formanden.
Anne Marie Eilersen er ikke helt ukendt med Baldersbo, hun boede nemlig i Eskebjerggård i midten af 80’erne.
- Men nu føler jeg mig rigtigt hjemme igen, slutter hun med et stort smil. 

På billedet er det Anne Marie Eilersen og hendes hund Milo, der går en tur til ære for fotografen.
- Når man har hund, kommer man nemt i kontakt med nye mennesker – og det er rart, når man lige er flyttet ind et nyt sted, siger hun.

Tilbage

Nyheder

Carla var byens flotteste automatCarla var byens flotteste automat
26 februar 2024 - Fastelavn i Hede- Magleparken med tøndeslagning og kreativt værksted Kan du huske søndag den 11. februar? Det var fastelavn – og bidende koldt! Det faktum kunne dog slet ikke afholde drenge og piger...
Kom og lær din nabo at kendeKom og lær din nabo at kende
12 februar 2024 - I Skovlunde har de inviteret på smørrebrød for at styrke fællesskabet Der er smørrebrød på menuen, når afdeling 9 i Skovlunde inviterer til spisning, tirsdag den 20. februar i beboerhusets skønne...
Dit boligselskab i tekst og billederDit boligselskab i tekst og billeder
29 januar 2024 - Vores årshæfte er på gaden med masser af historier og gode billeder. Og du kan læse det lige her – eller hente et eksemplar ude i byen Sidste år var et spændende år i dit boligselskab. Men kan du...
Víser 1 til 3 af 385
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 03.01.2024
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk