Kom billigt i teatret med Baldersbo

For kun 40 kr. kan du komme i Baltoppen og opleve forestillinger med dans og nycirkus, men du skal skynde dig
27 september 2021|RSS
Kom billigt i teatret med Baldersbo

Som beboer i Baldersbo får du her et ekstraordinært godt tilbud: Du kan nemlig komme med i Baltoppen og opleve spændende dans og nycirkus for kun 40 kr. pr. næse. Normalprisen er op til et par hundrede kr. for en billet. Det er Baltoppen LIVE, der sætter fokus på finsk dans og nycirkus i programserien Finnish Focus. Finsk dans og nycirkus har igennem de seneste år tiltrukket sig stor opmærksomhed verden over som følge af unikke udtryk, høj kunstnerisk kvalitet og en stor portion publikumsappeal. Målet med Finnish Focus er at introducere det danske teaterpublikum, loyale såvel som helt nye, for disse kvaliteter. Ud over de finske forestillinger kan du opleve nycirkus med internationale stjernekompagnier samt håndplukkede danske kompagnier.

Svanesøen – med pingviner
Flere og flere nyder at opleve disse – typiske ordløse – forestillinger, fordi de er umiddelbart tilgængelige, visuelle stærke og skarpe på den musikalske ledsagelse.  Første forestilling er mandag den 4. oktober kl. 20. Her kan du møde Granhøj Danseteater og deres opsætning af Tjajkovskijs Svanesøen – nu med pingviner! Forestillingen har fået flotte anmeldelser i pressen.
3., 4. og 5 november er der nycirkus på programmet.  Det normbrydende finske Dance Cirque-kollektiv Agit-Cirk har godt tag i såvel det finske som det internationale publikum. Nu kommer de for første gang til Danmark i det danseakrobatiske værk 2+2+2, skabt i 2019. Her udfordres publikums opfattelser af de maskuline og feminine rollemønstre.

Nyt værk - Nobody
11. til 14 november er det massivt efterspurgte britiske kompagni Motionhouse tilbage. Kompagniet har allerede betaget og imponeret Baltoppen LIVEs mange gæster med tre spektakulære værker: Broken i 2015, Scattered i 2016 og Charge i 2018. Glæd dig til deres nyeste værk Nobody, der naturligvis bærer Motionshouses signatur: Kraftfuldt fysisk og akrobatisk danseteater, der smelter sammen med tryllebindende grafiske projektioner, et stemningsskabende soundtrack og en unik scenografi.

Sådan kommer du med
Hvis du vil med, så skal du kontakte Mikala Rossing, projektleder i Hedegaven. Hun træffes på mail: mr@baldersbo.dk – i mailen skriver du, hvilken forestilling, du ønsker billetter til. Du skal også huske at skrive i hvilken afdeling i Baldersbo, du bor, samt dit telefonnummer. Billetter sælges efter først-til-mølle princippet. På Baltoppens hjemmeside kan du også læse mere om de enkelte forestillinger, se billeder, video og få oplysninger om spilletidspunkter.
God fornøjelse.

Billedet er fra den anmelderroste forestilling med Granhøj Danseteater. Om forestillingen skriver Århus Stiftstidende bl.a. ”Tag en tur i teatret og bliv beruset og berørt over denne perle af pingvindans tilsat forjættende flot klaverspil”. Forestillingen får fem hjerter.
Du kan klikke på billedet for at gøre det større.
Foto: Christoffer Brekne.

Tilbage

Nyheder

Kontoret har lukket fra mandag d. 3/10 til og med fredag d.7/10Kontoret har lukket fra mandag d. 3/10 til og med fredag d.7/10
26 september 2022 - da administrationens lokaler skal renoveres
Kom med Baldersbo gratis i Tivoli i efterårsferienKom med Baldersbo gratis i Tivoli i efterårsferien
19 september 2022 - Vind billetter og turpas til en festlig dag med masser af oplevelser Kunne du tænke dig at opleve Halloween i Tivoli i år? Ja, selvfølgelig kunne du det. Så læs med her. Du kan nemlig blive én af de...
Borgmester med opfordring: Kom til årsmødeBorgmester med opfordring: Kom til årsmøde
12 september 2022 - Torvedag med masser af aktiviteter og underholdning blev traditionen tro åbnet af borgmesteren Efterårsvejret havde lagt sig over Ballerup i torsdags. Sol og varme var erstattet af en noget kold og...
Víser 1 til 3 af 344
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 27.09.2021
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk