Flot program i Måløv

Afdeling 14 er klar med masser af aktiviteter for beboerne – helt frem til sensommeren næste år
04 oktober 2021|RSS
Flot program i Måløv

Der er biograftur for de mindste. Julehygge med glögg og fastelavnsfest. Til foråret skal der males billeder og i april er der affaldsindsamling. Senere kan beboerne komme med til loppedag og børneløb. Og så er næste års sommerfest også på plads! Jo, der sker en hel masse i afdeling 14 i Måløv over det næste års tid. Det fortæller Tanja Andersen, der er formand for afdelingen.
”Vi har i bestyrelsen lavet et årshjul, som vi nu styrer efter. Tidligere havde vi jo en beboerrådgiver, der stod for vores aktiviteter, men nu er bestyrelsen trådt i aktion. Vi ville gerne have været i gang noget tidligere, men Danmark har jo været lukket ned. Heldigvis kan vi komme i gang nu,” siger formanden.

Julegaver på vej
Og det nye årshjul begynder allerede at dreje den 30. oktober. Her er afdelingens børn nemlig inviteret i biografen – helt gratis.
”På programmet er Familien Adams 2 og Boss Baby, så kan man selv vælge. Vi sender invitationer ud i alle postkasser – og så tilmelder man sig på sms,” forklarer Tanja Andersen.
1. december kan store og små samles igen til julehygge og konkurrencer i fælleshuset Æsken.
”Vi inviterer til hygge med glögg, æbleskiver og saftevand. Vi har også planlagt, at der skal være en julegave til alle børnene.”

Hold øje med postkassen
Sidste år begyndte børn og voksne i afdelingen at male nye billeder til alle indgangspartierne. Men coronaen satte en stopper for samværet og det kreative arbejde, der foregik i fælleshuset.
”Men nu skal vi være færdige. Derfor mødes vi til marts for at male de sidste billeder. Jeg tror, at vi mangler lidt under halvdelen,” slutter Tanja Andersen.
Orientering og tilmeldinger til de forskellige arrangementer sender bestyrelsen ud løbende, så hold øje med postkassen, hvis du vil være med.

På billedet står Tanja Andersen med nogle af de malerier, som er færdige – og som kommer op at hænge over indgangspartierne i afdelingen. Til marts skal de sidste billeder males. Klik på billedet, hvis du vil se den sjove giraf og flotte luftballon i en større version.

Tilbage

Nyheder

Kontoret har lukket fra mandag d. 3/10 til og med fredag d.7/10Kontoret har lukket fra mandag d. 3/10 til og med fredag d.7/10
26 september 2022 - da administrationens lokaler skal renoveres
Kom med Baldersbo gratis i Tivoli i efterårsferienKom med Baldersbo gratis i Tivoli i efterårsferien
19 september 2022 - Vind billetter og turpas til en festlig dag med masser af oplevelser Kunne du tænke dig at opleve Halloween i Tivoli i år? Ja, selvfølgelig kunne du det. Så læs med her. Du kan nemlig blive én af de...
Borgmester med opfordring: Kom til årsmødeBorgmester med opfordring: Kom til årsmøde
12 september 2022 - Torvedag med masser af aktiviteter og underholdning blev traditionen tro åbnet af borgmesteren Efterårsvejret havde lagt sig over Ballerup i torsdags. Sol og varme var erstattet af en noget kold og...
Víser 1 til 3 af 344
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 04.10.2021
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk