Flot program i Måløv

Afdeling 14 er klar med masser af aktiviteter for beboerne – helt frem til sensommeren næste år
04 oktober 2021|RSS
Flot program i Måløv

Der er biograftur for de mindste. Julehygge med glögg og fastelavnsfest. Til foråret skal der males billeder og i april er der affaldsindsamling. Senere kan beboerne komme med til loppedag og børneløb. Og så er næste års sommerfest også på plads! Jo, der sker en hel masse i afdeling 14 i Måløv over det næste års tid. Det fortæller Tanja Andersen, der er formand for afdelingen.
”Vi har i bestyrelsen lavet et årshjul, som vi nu styrer efter. Tidligere havde vi jo en beboerrådgiver, der stod for vores aktiviteter, men nu er bestyrelsen trådt i aktion. Vi ville gerne have været i gang noget tidligere, men Danmark har jo været lukket ned. Heldigvis kan vi komme i gang nu,” siger formanden.

Julegaver på vej
Og det nye årshjul begynder allerede at dreje den 30. oktober. Her er afdelingens børn nemlig inviteret i biografen – helt gratis.
”På programmet er Familien Adams 2 og Boss Baby, så kan man selv vælge. Vi sender invitationer ud i alle postkasser – og så tilmelder man sig på sms,” forklarer Tanja Andersen.
1. december kan store og små samles igen til julehygge og konkurrencer i fælleshuset Æsken.
”Vi inviterer til hygge med glögg, æbleskiver og saftevand. Vi har også planlagt, at der skal være en julegave til alle børnene.”

Hold øje med postkassen
Sidste år begyndte børn og voksne i afdelingen at male nye billeder til alle indgangspartierne. Men coronaen satte en stopper for samværet og det kreative arbejde, der foregik i fælleshuset.
”Men nu skal vi være færdige. Derfor mødes vi til marts for at male de sidste billeder. Jeg tror, at vi mangler lidt under halvdelen,” slutter Tanja Andersen.
Orientering og tilmeldinger til de forskellige arrangementer sender bestyrelsen ud løbende, så hold øje med postkassen, hvis du vil være med.

På billedet står Tanja Andersen med nogle af de malerier, som er færdige – og som kommer op at hænge over indgangspartierne i afdelingen. Til marts skal de sidste billeder males. Klik på billedet, hvis du vil se den sjove giraf og flotte luftballon i en større version.

Tilbage

Nyheder

Formandsskifte i afdeling 10Formandsskifte i afdeling 10
23 august 2021 - Jane Hyldnæs forlader formandsposten efter ti år. Ny formand er Vibeke Leth Afdeling 10 på Baltorpvej har fået ny formand. Hun hedder Vibeke Leth og afløser Jane Hyldnæs på posten. Jane Hyldnæs nåede...
Hedegaven indtog JyllandHedegaven indtog Jylland
16 august 2021 - Unge fra beboerprojektet i Hede- Magleparken tilbragte en uge af deres sommerferie på at blive lidt klogere på Danmark – og vores historie. Tilbage igen har de fået mod på at genåbne Ungerådet...
Stor succes med nye koncerterStor succes med nye koncerter
09 august 2021 - Beboerne griller, spiser muffins og spiller Krolf, mens Andreas Langvad underholder med musik og sang Sommerstemningen er tilbage i Baldersbo. Mange afdelinger har nemlig takket ja til tilbuddet om...
Víser 7 til 9 af 295
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 04.10.2021
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk