Eskebjerggård -Måløvvang siger farvel til Q-Park

Afdelingen får ny parkeringsordning. Det betyder også flere p-pladser til beboerne, når bilister udefra ikke længere kan bruge afdelingens parkeringspladser
22 maj 2023|RSS
Eskebjerggård -Måløvvang siger farvel til Q-Park

14. juni er det slut med Q-Park i afdeling 14, Eskebjerggård – Måløvvang. Afdelingen har nemlig indgået en aftale med firmaet Dinparkering ApS om at overtage arbejdet med at administrere afdelingens parkeringspladser i Måløv.
”Vi var ikke helt tilfredse med Q-Park. De kom ikke regelmæssigt, var hurtige til at uddele bøder og beboerne klagede over dem,” fortæller Tanja Andersen, der er formand for afdelingsbestyrelsen.
Dinparkering ApS er kendt i Baldersbo i forvejen, hvor andre afdelinger benytter netop det firma.

Plads til gæster
”Vi har haft firmaet ude og fortalt dem, hvad vi godt kunne tænke os – og hvad vi forventer af dem. Det betyder, at Dinparkering her i slutningen af maj og i begyndelsen af juni registrerer beboernes nummerplader. Det skulle gerne betyde, at andre bilister udefra ikke længere kan optage vores p-pladser. Og det har været et problem,” siger afdelingsformanden.
Folk der gæster beboerne i afdeling 14, skal dog ikke frygte at komme ned til en parkeringsbøde, hvis de holder på p-pladserne. Alle beboerne har nemlig adgang til at udskrive en gæsteparkeringsbillet, digitalt eller på papir.
  
Billedet her øverst på siden er fra Måløvvang, hvor skiltene fra Q-Park stadig gælder. Men fra 14. juni er det slut. Du kan klikke på billedet for at gøre det større.

Tilbage

Nyheder

Vil du ikke smage en falafel?Vil du ikke smage en falafel?
11 september 2023 - Mange frivillige er med til at gøre torvedagen i Hede- Magleparken til en succes. Vi har talt med et par stykker af dem Torvedagen i Hede- Magleparken er en folkefest og en fantastik tradition. Og i...
Sommerfest i MåløvSommerfest i Måløv
04 september 2023 - Over 100 beboere var med, da festudvalget inviterede til en hyggelig dag med mad, musik og konkurrencer Solen skinnede, og sommeren kom retur lørdag den 19. august. Og dét var de glade for i afdeling...
Ny grillplads på Gl. SkolevejNy grillplads på Gl. Skolevej
21 august 2023 - Her skal vi holde fødselsdage og fællesspisning, siger formanden Man kan godt blive en smule misundelig, når man ser den nye grillplads på Gl. Skolevej. Her er borde og bænke, lækre lounge møbler,...
Víser 7 til 9 af 379
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 22.05.2023
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk