Eskebjerggård -Måløvvang siger farvel til Q-Park

Afdelingen får ny parkeringsordning. Det betyder også flere p-pladser til beboerne, når bilister udefra ikke længere kan bruge afdelingens parkeringspladser
22 maj 2023|RSS
Eskebjerggård -Måløvvang siger farvel til Q-Park

14. juni er det slut med Q-Park i afdeling 14, Eskebjerggård – Måløvvang. Afdelingen har nemlig indgået en aftale med firmaet Dinparkering ApS om at overtage arbejdet med at administrere afdelingens parkeringspladser i Måløv.
”Vi var ikke helt tilfredse med Q-Park. De kom ikke regelmæssigt, var hurtige til at uddele bøder og beboerne klagede over dem,” fortæller Tanja Andersen, der er formand for afdelingsbestyrelsen.
Dinparkering ApS er kendt i Baldersbo i forvejen, hvor andre afdelinger benytter netop det firma.

Plads til gæster
”Vi har haft firmaet ude og fortalt dem, hvad vi godt kunne tænke os – og hvad vi forventer af dem. Det betyder, at Dinparkering her i slutningen af maj og i begyndelsen af juni registrerer beboernes nummerplader. Det skulle gerne betyde, at andre bilister udefra ikke længere kan optage vores p-pladser. Og det har været et problem,” siger afdelingsformanden.
Folk der gæster beboerne i afdeling 14, skal dog ikke frygte at komme ned til en parkeringsbøde, hvis de holder på p-pladserne. Alle beboerne har nemlig adgang til at udskrive en gæsteparkeringsbillet, digitalt eller på papir.
  
Billedet her øverst på siden er fra Måløvvang, hvor skiltene fra Q-Park stadig gælder. Men fra 14. juni er det slut. Du kan klikke på billedet for at gøre det større.

Tilbage

Nyheder

Baldersbo vender underskud til overskudBaldersbo vender underskud til overskud
03 juni 2024 - Boligselskabet kom ud af 2023 med et overskud på ti millioner kroner 2022 var et økonomisk rædsels-år for Baldersbo – og resten af den almene boligsektor. I Baldersbo var der røde tal på bundlinjen,...
Baldersbo-konkurrence: Vind billetter til Cirkus ArenaBaldersbo-konkurrence: Vind billetter til Cirkus Arena
21 maj 2024 - Vi har 2 X 4 billetter til forestillingen den 1. august i Ballerup – og de kan blive dine Har du lyst til at invitere familien gratis i cirkus? I givet fald, så skal du læse med her. Du kan nemlig...
Hedegaven i stort samarbejde om unges trivselHedegaven i stort samarbejde om unges trivsel
06 maj 2024 - Ungdomsforsker var med til at skyde samarbejde i gang, der skal trække flere unge ind i fællesskaber Hedegaven, der er beboerprojektet i Hede- Magleparken, får en central rolle i de kommende år, når...
Víser 1 til 3 af 392
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 22.05.2023
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk