Borgmester med opfordring: Kom til årsmøde

Torvedag med masser af aktiviteter og underholdning blev traditionen tro åbnet af borgmesteren
12 september 2022|RSS
Borgmester med opfordring: Kom til årsmøde

Efterårsvejret havde lagt sig over Ballerup i torsdags. Sol og varme var erstattet af en noget kold og blæsende vejrudsigt. Men det påvirkede åbenbart ikke de mange beboere i Hede- Magleparken, som var taget til torvedag med boder, musik og dans. Dagen blev for 15. gang åbnet af borgmester Jesper Würtzen på den store scene.
”Hvis nogle af jer har en idé, I vil arbejde videre med, fx bidrage til et beboerblad eller til en aktivitet, så kontakt endelig Behnood eller Mikala fra Hedegaven,” sagde borgmesteren – og så kom han med en opfordring:
”Der er snart årsmøde. Jeg vil opfordre jer alle til at være med i jeres lokale demokrati - så mød op til årsmøde den 13.september i Baldersbo afd.12. Det foregår på Tapeten og det er her, du som beboer har mulighed for at få indflydelse på dit boligområde, måske endda blive medlem af bestyrelsen for din boligafdeling? Nu har jeg vist talt mere end længe nok. Nu skal vi i gang. Det bliver hyggeligt og sjovt. Besøg boderne, prøv aktiviteterne - og se og hør de, som optræder her på scenen.”

Hvad gemmer kirken på?
Og så kom festen ellers i gang. Virkelig god musik fra scenen leveret af talentfulde Maria & Mark og senere Sebastian Dahl, der spillede covernumre, men som heldigvis også havde sit eget materiale med den sidste time. Sundhedshuset leverede dansen fra scenen - og nede foran var der gang i grillen og kaffekopperne. Kirken havde i år arrangeret et stjerneløb – og det blev noget af et tilløbsstykke. Børnene kunne nemlig vinde en stor slush-ice, hvis de kunne svare rigtigt på en række spørgsmål – og svarene gemte sig rundt om i kirken.
På plænerne ved skolen var der hoppeborg, bordtennis, kaniner, sumo-brydning og meget andet.

Laver mad sammen
I år var der dukket en ny bod op på området bag Hedegårdens butikscenter. Den hed ”Mænds Mødesteder” og blev bestyret af en tidligere Baldersbo-beboer, Torben James Jensen. Ja, det er faktisk Torben, der er initiativtager til foreningen i Ballerup. Han startede afdelingen, da han for nogle år siden stod i sit livs krise – og savnede et netværk.
”Jeg har taget udgangspunkt i mit eget liv og tænkte på, hvordan jeg havde det dengang: Ad helvede til. Jeg savnede et netværk og nogle flere venner, der var tæt på. Nu er vi ca. 12 mænd der mødes og laver mad sammen, tager ud at fiske eller smutter hen til et foredrag”.
Og i foreningen er alle mænd velkomne. Den yngste er en af medlemmernes 16-årige søn – den ældste er 82 år.
Du kan læse mere om Mænds Mødesteder i Ballerup på Facebook: Mænds Mødested Ballerup Kommune eller du kan skrive direkte til Torben James Jensen på mmballerup@gmail.dk

Store og små var taget til torvedag i Hede- Magleparken i torsdags. Normalt har dagen ligget i maj, men corona har skubbet godt og grundigt til kalenderen. Du kan klikke på billedet for at gøre det større. Måske er der nogen, du kender?

Tilbage

Nyheder

Velkommen til torvedag i Hede- MagleparkenVelkommen til torvedag i Hede- Magleparken
22 august 2022 - Fest, sjov og underholdning er der på plakaten torsdag den 8. september Der bygges og bores i Hedegårdens butikscenter. Hegn, skurvogne og masser af håndværkerbiler fortæller, at renoveringen af...
Udbetalt varmehjælpUdbetalt varmehjælp
15 august 2022 - På baggrund af vores tidligere skrivelse om modtagelse af uberettiget varmehjælp skal jeg herved underrette jer om, at jeg d.d. har været i kontakt med Energistyrelsen, som har oplyst mig om, at den...
Udbetaling af varmehjælpUdbetaling af varmehjælp
11 august 2022 - Vi er kommet undervejs med, at nogle beboere d.d. har modtaget besked om, at de har modtaget en varmehjælp på 6.000 kr. Vi skal i den forbindelse gøre opmærksom på, at beboere i Baldersbo, bortset...
Víser 10 til 12 af 348
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 12.09.2022
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk