Velkommen til torvedag i Hede- Magleparken

Fest, sjov og underholdning er der på plakaten torsdag den 8. september
22 august 2022|RSS
Velkommen til torvedag i Hede- Magleparken

Der bygges og bores i Hedegårdens butikscenter. Hegn, skurvogne og masser af håndværkerbiler fortæller, at renoveringen af centret er i fuld gang. Intet er helt som det plejer i øjeblikket – og så alligevel. For selv om der bygges fint om til nye butikker, så består den traditionsrige torvedag, beboerfesten i Hede- Magleparken. Og i år finder den sted torsdag den 8. september fra kl. 15 til 19 på de grønne arealer bag centret. Festen åbnes som altid af borgmester Jesper Würtzen.
Torvedagen har tidligere ligget i maj, men holdt flyttedag sidste år, hvor den for første gang blev afviklet i september. Dengang på grund af Corona-pandemien. I år er det i øvrigt 15 år siden, at den første torvedag blev afviklet i Hede- Magleparken.

Masser af boder
Og der er nok at glæde sig til, når festen går i gang. Dagen kommer nemlig til at byde på masser af musik og god underholdning fra scenen. Musikken ved torvedagen er altid spændende. Her optræder nye talenter og ofte med egne sange og kompositioner. I 2019 var M.A.S.K på scenen for første gang og siden er det gået bandet rigtigt fint. For nogle måneder siden udsendte de deres seneste single ”Infinite Exsuses” – den kan du finde på Spotify.
Torvedagen byder på masser af boder, aktiviteter for store og små og lækker mad. Du kan læse mere om de mange aktiviteter på beboerprojektet Hedegavens Facebook-side.
I tilfælde af dårligt vejr rykker torvedagen ind i Hedegårdshallen.
Vi ses til torvedag!   

Billedet her er fra torvedagen sidste år, hvor børn og unge malede billeder. Motiverne blev senere udstillet i en af de tomme butikker i centret. Du kan klikke på billedet for at gøre det større.

Tilbage

Nyheder

Jul over BaldersboJul over Baldersbo
28 november 2022 - To afdelinger julehygger for beboerne i november og december Der var ikke meget fælleshygge over julen sidste år, hvor corona-restriktionerne fortsat lagde en dæmper på julestemningen. Men i år er...
Undgå skimmelsvamp – tænd for varmenUndgå skimmelsvamp – tænd for varmen
14 november 2022 - Selv om vi har energikrise er det vigtigt, at din bolig er varm. Krisen betyder også nye åbningstider i nogle vaskerier Vi skal skrue ned og spare på varmen!Det er i hvert fald en af historierne i...
Hedegaven og 200 børn satte fokus på sundhedHedegaven og 200 børn satte fokus på sundhed
04 november 2022 - Sundhedsdagen var rykket ud til Pederstrup, hvor beboerprojektet havde arrangeret en skattejagt Beboerprojektet Hedegaven holder normalt til i Hede- Magleparken, men i sidste uge flyttede de...
Víser 1 til 3 af 348
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 22.08.2022
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk