Velkommen til nytårskur

Torsdag var alle afdelingsbestyrelser samlet for at få en orientering om året der gik
11 januar 2019|RSS
Velkommen til nytårskur

Torsdag aften var kælderen under Baldersbo-huset på Præstevænget helt fyldt op.
Indenfor var alle afdelingsbestyrelserne nemlig samlet til den årlige nytårskur.
”Jeg flyttede ind i Baldersbo i 1971 og har været med i bestyrelsesarbejdet i mange år. Faktisk var jeg med til at foreslå ideen med nytårskuren her. Jeg synes det er vigtigt, at vi kan mødes og dele vores erfaringer og oplevelser om året, der er gået. Vidensdeling er noget, vi alle kan bruge,” fortæller Yvonne Blankenborg, der sidder i bestyrelsen for afdeling 10.
Og der blev da også talt på kryds og tværs henover bordene og under middagen. Men forinden var det Baldersbos direktør, Søren B. Christiansen, der fik ordet:
”Jeg synes 2018 var et godt år for os. Vi kom i hus med et fornuftigt overskud, som kommer ud til jer. I år har vi også sparet omkring 25 procent på vores driftsudgifter simpelthen ved at bruge vores egne folk frem for at ringe til en håndværker,” sagde Søren B. Christiansen.

Tingene er blevet for dyre
På el-siden er der også godt nyt til alle i Baldersbo.
”Vi har også kigget på vores belysning og vaskerier. Siden 2014 har vi sparet 18 procent på el-regningen. Og i Hede- Magleparken sparer vi over en mio. kr. i strøm.”
I 2019 kommer Baldersbo ikke i gang med de store byggeprojekter. Det er alt for dyrt nu, mener direktøren.
”Tingene er blevet alt for dyre i øjeblikket. Vi venter til priserne falder, og så slår vi til. På den måde kan vi spare penge og holde hånden under markedet, når det begynder at gå den anden vej. Men jeg skal også sige, at vi ikke lige har projekter på hånden. Vi har fået lavet meget, mens priserne var til at betale,” sagde Søren B. Christiansen. 
Billedet er fra torsdagens arrangement, hvor der var masser af gode nyheder til de mange fremmødte. Kvinden i den hvide jakke er formanden for Baldersbo, Lene Rasmussen.

Tilbage

Nyheder

Haps, haps, haps – nu skal vi ha’ snapsHaps, haps, haps – nu skal vi ha’ snaps
17 januar 2019 - For 10. gang kunne afdeling 10 byde velkommen til julefrokost i januar Kan man holde julefrokost, når kalenderen viser et stykke ind i januar?Ja, det har de intet problem med i afdeling 10. Her havde...
Et træ fyldt med drømmeEt træ fyldt med drømme
02 januar 2019 - Beboerne på plejecenter Lundehaven sætter ord på deres drømme – og flere af dem bliver nu til virkelighed Tænk hvis dine drømme kunne blive til virkelighed.Det kan de faktisk. I hvert fald hvis du...
I denne søde juletidI denne søde juletid
13 december 2018 - Nu nærmer julen sig og stilheden begynder at sænke sig over Baldersbo.I den forbindelse har de ansatte valgt at skabe lidt julestemning ved at iføre sig nissehuer i den sidste uge op til jul.Så tro...
Víser 1 til 3 af 170
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 11.01.2019
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk