Velkommen til nytårskur

Torsdag var alle afdelingsbestyrelser samlet for at få en orientering om året der gik
11 januar 2019|RSS
Velkommen til nytårskur

Torsdag aften var kælderen under Baldersbo-huset på Præstevænget helt fyldt op.
Indenfor var alle afdelingsbestyrelserne nemlig samlet til den årlige nytårskur.
”Jeg flyttede ind i Baldersbo i 1971 og har været med i bestyrelsesarbejdet i mange år. Faktisk var jeg med til at foreslå ideen med nytårskuren her. Jeg synes det er vigtigt, at vi kan mødes og dele vores erfaringer og oplevelser om året, der er gået. Vidensdeling er noget, vi alle kan bruge,” fortæller Yvonne Blankenborg, der sidder i bestyrelsen for afdeling 10.
Og der blev da også talt på kryds og tværs henover bordene og under middagen. Men forinden var det Baldersbos direktør, Søren B. Christiansen, der fik ordet:
”Jeg synes 2018 var et godt år for os. Vi kom i hus med et fornuftigt overskud, som kommer ud til jer. I år har vi også sparet omkring 25 procent på vores driftsudgifter simpelthen ved at bruge vores egne folk frem for at ringe til en håndværker,” sagde Søren B. Christiansen.

Tingene er blevet for dyre
På el-siden er der også godt nyt til alle i Baldersbo.
”Vi har også kigget på vores belysning og vaskerier. Siden 2014 har vi sparet 18 procent på el-regningen. Og i Hede- Magleparken sparer vi over en mio. kr. i strøm.”
I 2019 kommer Baldersbo ikke i gang med de store byggeprojekter. Det er alt for dyrt nu, mener direktøren.
”Tingene er blevet alt for dyre i øjeblikket. Vi venter til priserne falder, og så slår vi til. På den måde kan vi spare penge og holde hånden under markedet, når det begynder at gå den anden vej. Men jeg skal også sige, at vi ikke lige har projekter på hånden. Vi har fået lavet meget, mens priserne var til at betale,” sagde Søren B. Christiansen. 
Billedet er fra torsdagens arrangement, hvor der var masser af gode nyheder til de mange fremmødte. Kvinden i den hvide jakke er formanden for Baldersbo, Lene Rasmussen.

Tilbage

Nyheder

Sommerfest på vej i MåløvSommerfest på vej i Måløv
14 marts 2019 - Ny bestyrelse i afdeling 14 vil forsøge at samle beboerne til fest igen Sommerfesten skal tilbage.Det er den forholdsvis nye bestyrelse i afdeling 14 i Måløv helt enige om. Derudover gør man klar til...
Skal du også med til mandagscafé?Skal du også med til mandagscafé?
06 marts 2019 - Foredrag om rejser, snak om bøger - og en sang. Hedegaven byder indenfor Vil du inspireres til at læse en god bog? Vil du høre om andres rejseoplevelser eller bliver du glad af at synge?Så skulle...
Skal vi danse?Skal vi danse?
26 februar 2019 - Baldersbo har billige billetter til en række spændende forestillinger på Baltoppen – og de kan blive dine Så kan du godt finde danseskoene frem. Forårets program fra Baltoppen er nemlig mere end...
Víser 1 til 3 af 176
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 11.01.2019
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk