Velkommen til nytårskur

Torsdag var alle afdelingsbestyrelser samlet for at få en orientering om året der gik
11 januar 2019|RSS
Velkommen til nytårskur

Torsdag aften var kælderen under Baldersbo-huset på Præstevænget helt fyldt op.
Indenfor var alle afdelingsbestyrelserne nemlig samlet til den årlige nytårskur.
”Jeg flyttede ind i Baldersbo i 1971 og har været med i bestyrelsesarbejdet i mange år. Faktisk var jeg med til at foreslå ideen med nytårskuren her. Jeg synes det er vigtigt, at vi kan mødes og dele vores erfaringer og oplevelser om året, der er gået. Vidensdeling er noget, vi alle kan bruge,” fortæller Yvonne Blankenborg, der sidder i bestyrelsen for afdeling 10.
Og der blev da også talt på kryds og tværs henover bordene og under middagen. Men forinden var det Baldersbos direktør, Søren B. Christiansen, der fik ordet:
”Jeg synes 2018 var et godt år for os. Vi kom i hus med et fornuftigt overskud, som kommer ud til jer. I år har vi også sparet omkring 25 procent på vores driftsudgifter simpelthen ved at bruge vores egne folk frem for at ringe til en håndværker,” sagde Søren B. Christiansen.

Tingene er blevet for dyre
På el-siden er der også godt nyt til alle i Baldersbo.
”Vi har også kigget på vores belysning og vaskerier. Siden 2014 har vi sparet 18 procent på el-regningen. Og i Hede- Magleparken sparer vi over en mio. kr. i strøm.”
I 2019 kommer Baldersbo ikke i gang med de store byggeprojekter. Det er alt for dyrt nu, mener direktøren.
”Tingene er blevet alt for dyre i øjeblikket. Vi venter til priserne falder, og så slår vi til. På den måde kan vi spare penge og holde hånden under markedet, når det begynder at gå den anden vej. Men jeg skal også sige, at vi ikke lige har projekter på hånden. Vi har fået lavet meget, mens priserne var til at betale,” sagde Søren B. Christiansen. 
Billedet er fra torsdagens arrangement, hvor der var masser af gode nyheder til de mange fremmødte. Kvinden i den hvide jakke er formanden for Baldersbo, Lene Rasmussen.

Tilbage

Nyheder

Flot sommerfest i Hede- MagleparkenFlot sommerfest i Hede- Magleparken
16 maj 2019 - Onsdagens torvedag bød på masser af underholdning, spændende mad og højt humør Tekst & Foto: Kenneth WöhlisfeltIntet var overladt til tilfældighederne: Solen skinnede, der duftede af mad fra...
Alle legepladser i Baldersbo tjekkesAlle legepladser i Baldersbo tjekkes
13 maj 2019 - Legepladserne har været lukket efter en ulykke. Flere er nu åbne igen – efter at de er godkendt af fagfolk Tekst: Kenneth Wöhlisfelt  Alle legepladser i Baldersbo har været afspærret, siden en...
Velkommen til torvedagVelkommen til torvedag
29 april 2019 - Sommerfest i Hede- Magleparken onsdag den 15. maj Tekst: Kenneth Wöhlisfelt. Foto: Mere Monitor Man ved det er forår, når Hede- Magleparken inviterer til torvedag. I år er det onsdag den 15. maj...
Víser 1 til 3 af 184
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 11.01.2019
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk