Tre forretninger er nu åbnet i det nye center i Hede- Magleparken

Butiksejer er glad for sin nye forretning. Vi har besøgt Janne Lyhne Nielsen i hendes nye kiosk
24 oktober 2022|RSS
Tre forretninger er nu åbnet i det nye center i Hede- Magleparken

”Her er mere lys. Nu kan jeg kigge ud – og kunderne kan kigge ind. Det er super fint.” Sådan siger Janne Lyhne Nielsen, der ejer kiosken i Hedegårdens butikscenter. Kiosken er netop åbnet igen som et led i den store total renovering af butikscentret. Næsten samtidig med kiosken åbnede bageren og frisøren også i nye lokaler.
”Jeg tror det bliver rigtig godt det hele, når alt er færdigt. Lige nu er der fortsat mange hegn, der gør det svært for kunderne at se, at jeg har åbnet. Men jeg glæder mig meget til at Netto og Rema1000 åbner. Det gør de nemlig her ved siden af mig, og så kommer der flere mennesker forbi her,” smiler Janne.
Et par drenge kommer ind i butikken og spørger efter slush ice, men Janne må skuffe dem. Sæsonen for is er slut.
”Jeg er så glad for at være kommet herud, hvor der er vinduer. Der, hvor jeg lå før, var der meget indelukket. Jeg anede ikke, om det var solskin eller regnvejr. Her er også en bedre luft. Jo, det er rigtig godt her, siger hun. 
Den nye kiosk er endnu ikke helt færdig. Janne venter på ti helt nye spillemaskiner, der kommer til at stå i en afdeling for sig selv.
  
Brug for et løft
Men hvad siger kunderne til de nye forretninger?
”Man skal lige vænne sig til, at man ikke længere kan gå ind i centret og sætte sig på bænken og få en snak,” siger en kunde, der er inde og handle tobak.
Og den holdning kender Janne godt.
”De fleste fortæller, at de glæder sig til de nye butikker og caféer. Dem, der kommer her, siger også, at centret i den grad havde brug for et løft.
Med sin nye forretning udvider Janne også åbningstiderne i kiosken.
”Før havde jeg åbent til kl. 17.30 på alle hverdage. Fra november lukker vi først kl. 20. Jeg tror behovet er der,” slutter hun.
De øvrige butikker i højhuset åbner løbende over de næste måneder.

På billedet her er det Janne Lyhne Nielsen foran sin nye butik i Hede- Magleparken. Du kan klikke på fotoet for at gøre det større.

Tilbage

Nyheder

Carla var byens flotteste automatCarla var byens flotteste automat
26 februar 2024 - Fastelavn i Hede- Magleparken med tøndeslagning og kreativt værksted Kan du huske søndag den 11. februar? Det var fastelavn – og bidende koldt! Det faktum kunne dog slet ikke afholde drenge og piger...
Kom og lær din nabo at kendeKom og lær din nabo at kende
12 februar 2024 - I Skovlunde har de inviteret på smørrebrød for at styrke fællesskabet Der er smørrebrød på menuen, når afdeling 9 i Skovlunde inviterer til spisning, tirsdag den 20. februar i beboerhusets skønne...
Dit boligselskab i tekst og billederDit boligselskab i tekst og billeder
29 januar 2024 - Vores årshæfte er på gaden med masser af historier og gode billeder. Og du kan læse det lige her – eller hente et eksemplar ude i byen Sidste år var et spændende år i dit boligselskab. Men kan du...
Víser 1 til 3 af 385
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 24.10.2022
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk