Tilmelding til Clever

15 marts 2023|RSS

Nu er der ved at være etableret el-ladestandere i alle afdelinger, så dem med el-bil nu har mulighed for at lade, når de er hjemme.

Vi har, som tidligere oplyst, indgået aftale med Clever, som ejer og driver ladestanderne, hvorfor det også er Clever, du skal rette henvendelse til, hvis du vil tilmelde dig Clever som lade operatør eller hvis du vil fejlmelde en stander (telefonnummer står på den enkelte stander).

Via Clevers information, som du kan finde ved at klikke på linket her, har du bl.a. mulighed for at tilmelde dig produktet ”Clever link”, hvor du kan lade med rabat. I forbindelse med tilmeldingen skal du opgive Baldersbos cvr. nr., som er 48904912.

Der vil også være mulighed for at indgå en aftale om fastpris abonnement for dem, som kører meget.

Tilbage

Nyheder

Lindehaven fyldte 40 årLindehaven fyldte 40 år
25 september 2023 - Plejehjemmet glæder sig over, at også de pårørende til beboerne er glade for stedet og aktiviteterne Der var flag oppe og masser af solskin, da plejehjemmet Lindehaven rundede de 40 år. Og det...
Vil du ikke smage en falafel?Vil du ikke smage en falafel?
11 september 2023 - Mange frivillige er med til at gøre torvedagen i Hede- Magleparken til en succes. Vi har talt med et par stykker af dem Torvedagen i Hede- Magleparken er en folkefest og en fantastik tradition. Og i...
Sommerfest i MåløvSommerfest i Måløv
04 september 2023 - Over 100 beboere var med, da festudvalget inviterede til en hyggelig dag med mad, musik og konkurrencer Solen skinnede, og sommeren kom retur lørdag den 19. august. Og dét var de glade for i afdeling...
Víser 1 til 3 af 374
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 15.03.2023
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk