Tilmelding til Clever

15 marts 2023|RSS

Nu er der ved at være etableret el-ladestandere i alle afdelinger, så dem med el-bil nu har mulighed for at lade, når de er hjemme.

Vi har, som tidligere oplyst, indgået aftale med Clever, som ejer og driver ladestanderne, hvorfor det også er Clever, du skal rette henvendelse til, hvis du vil tilmelde dig Clever som lade operatør eller hvis du vil fejlmelde en stander (telefonnummer står på den enkelte stander).

Via Clevers information, som du kan finde ved at klikke på linket her, har du bl.a. mulighed for at tilmelde dig produktet ”Clever link”, hvor du kan lade med rabat. I forbindelse med tilmeldingen skal du opgive Baldersbos cvr. nr., som er 48904912.

Der vil også være mulighed for at indgå en aftale om fastpris abonnement for dem, som kører meget.

Tilbage

Nyheder

Baldersbo vender underskud til overskudBaldersbo vender underskud til overskud
03 juni 2024 - Boligselskabet kom ud af 2023 med et overskud på ti millioner kroner 2022 var et økonomisk rædsels-år for Baldersbo – og resten af den almene boligsektor. I Baldersbo var der røde tal på bundlinjen,...
Baldersbo-konkurrence: Vind billetter til Cirkus ArenaBaldersbo-konkurrence: Vind billetter til Cirkus Arena
21 maj 2024 - Vi har 2 X 4 billetter til forestillingen den 1. august i Ballerup – og de kan blive dine Har du lyst til at invitere familien gratis i cirkus? I givet fald, så skal du læse med her. Du kan nemlig...
Hedegaven i stort samarbejde om unges trivselHedegaven i stort samarbejde om unges trivsel
06 maj 2024 - Ungdomsforsker var med til at skyde samarbejde i gang, der skal trække flere unge ind i fællesskaber Hedegaven, der er beboerprojektet i Hede- Magleparken, får en central rolle i de kommende år, når...
Víser 1 til 3 af 392
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 15.03.2023
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk