Sommerfest i Måløv

Over 100 beboere var med, da festudvalget inviterede til en hyggelig dag med mad, musik og konkurrencer
04 september 2023|RSS
Sommerfest i Måløv

Solen skinnede, og sommeren kom retur lørdag den 19. august.
Og dét var de glade for i afdeling 14, der også hedder Eskebjerggård/Måløvvang. For her havde Festudvalget nemlig inviteret beboerne til sommerfest.
”Vi var så heldige med vejret, og det var også en af grundene til at vi var så mange. Over 100 beboere deltog,” fortæller Ronnie Albér, der sidder i Festudvalget. Udvalget havde forud for festen brugt et par måneder på at arrangere dagen, der allerede begyndte kl. 14.
”Jeg blev virkelig glad for, at vi var så mange. Det skaber sådan et godt fællesskab. Vi havde inviteret til festen gennem vores Facebook-gruppe og ved at hænge flyers op i opgangene. Men det var en fest uden tilmelding, så vi anede jo ikke, om der kom 10 eller 100. Så står man dér og tænker, om der er nok sodavand, pølser og slikposer. Men vi havde heldigvis købt rigeligt ind,” siger Ronnie.

På jagt efter slush ice
Dagen bød på en fin bod med kager, kaffe og slush ice – og nok så vigtigt: en pølsevogn, hvor alt var gratis for beboerne. For børnene var der konkurrencer, hvor de kunne skyde på mål, blive malet i ansigtet, danse stoledans, spille basketball og være med i et lotteri. Præmierne var sponsoreret af de lokale butikker. Festudvalget bidrog til gaveregnen med gratis billetter til biografen. Til aften kunne de voksne svinge danseskoene til levende musik, der spillede op indtil kl. 23.
”Det var en super fest og regnen kom først, da musikken pakkede sammen. Jeg tror, at næste års fest bliver sådan, at beboerne skal tilmelde sig på forhånd. Så kan vi bedre købe ind og være på forkant. Heldigvis havde vi en fin aftale med Rema1000 i Jonstrup, om at vi kunne aflevere alt det tilbage, vi ikke havde taget hul på,” slutter Ronnie Albér, der kun måtte ud løbe efter slush ice på dagen.

Billedet øverst på siden er taget inden festen gik i gang. De store telt var festens omdrejningspunkt. Du kan klikke på fotoet for at gøre det større.
 

Tilbage

Nyheder

Beboerhuset tiltrækker fællesskaberBeboerhuset tiltrækker fællesskaber
08 april 2024 - Hvad kan man få for 50 kr. i dag? I Skovlunde har de svaret: God mad og en dejlig aften med naboerne. Nyt arrangement allerede på onsdag Den stod på højt belagt smørrebrød, en kold øl og lækre...
Ny kunst foran BaldersboNy kunst foran Baldersbo
25 marts 2024 - Kunstneren Peter Hesk har skabt tre dansende kvinder til administrationsbygningen på Præstevænget Gennem de seneste 25 år har kunsten fået mere og mere plads i Baldersbo. Gode boliger og spændende...
Kom billigt i teatret med BaldersboKom billigt i teatret med Baldersbo
11 marts 2024 - Tre spændende forestillinger venter på dig i Baltoppen – og prisen er kun 40 kr. Er du vild med det levende teater – og rigtige mennesker? Så skal du læse videre. For nu kan du nemlig igen komme med...
Víser 7 til 9 af 394
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 04.09.2023
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk