Skal du også med til mandagscafé?

Foredrag om rejser, snak om bøger - og en sang. Hedegaven byder indenfor
06 marts 2019|RSS
Skal du også med til mandagscafé?

Vil du inspireres til at læse en god bog?
Vil du høre om andres rejseoplevelser eller bliver du glad af at synge?
Så skulle du måske kigge forbi Hede- Magleparken, hvor beboerprojektet Hedegaven inviterer til mandagscafé. Arrangementet finder sted den første mandag i hver måned. Der er gratis adgang og alle er velkomne.
I mandagscaféen har Mikala Rossing, der er projektleder i Hedegaven, bl.a. fortalt om den russiske forfatter Svetlana Aleksejevitj og hendes bøger, og en lokal beboer, Elf Risom, har været forbi for at berette om sin fem ugers togrejse gennem Canada, hvor hun besøgte forskellige indianerstammer både i byer og reservater.

Den danske sang er en ung blond pige
På tegnebrættet er også en eftermiddag med papirklip og mulighed for fællessang med udgangspunkt i højskolesangbogen. Og mon ikke at netop højskolesangbogen også kunne give anledning til en debat i mandagscaféen? Senest har der i medierne været stor diskussion om teksten til ”Den danske sang er en ung blond pige” en tekst, der har krænket nogle – og som står i højskolesangbogen. Teksten er skrevet af Kai Hoffmann, som et lejlighedsdigt, en prolog, til et landssangstævne i 1924.
Har du fået blod på tanden – og er over 18 år, så er du velkommen i Hedegaven den første mandag i måneden fra kl. 13 til 15. Adressen er Hedeparken 23 A.
Hvis du vil vide mere om mandagscaféen, så er du velkommen til at kontakte Hedegaven på telefon 30 76 18 25.

Tilbage

Nyheder

Flot sommerfest i Hede- MagleparkenFlot sommerfest i Hede- Magleparken
16 maj 2019 - Onsdagens torvedag bød på masser af underholdning, spændende mad og højt humør Tekst & Foto: Kenneth WöhlisfeltIntet var overladt til tilfældighederne: Solen skinnede, der duftede af mad fra...
Alle legepladser i Baldersbo tjekkesAlle legepladser i Baldersbo tjekkes
13 maj 2019 - Legepladserne har været lukket efter en ulykke. Flere er nu åbne igen – efter at de er godkendt af fagfolk Tekst: Kenneth Wöhlisfelt  Alle legepladser i Baldersbo har været afspærret, siden en...
Velkommen til torvedagVelkommen til torvedag
29 april 2019 - Sommerfest i Hede- Magleparken onsdag den 15. maj Tekst: Kenneth Wöhlisfelt. Foto: Mere Monitor Man ved det er forår, når Hede- Magleparken inviterer til torvedag. I år er det onsdag den 15. maj...
Víser 1 til 3 af 184
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 06.03.2019
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk