Prisstigninger på varme og el

20 januar 2022|RSS

Grundet den stadige omtale om varme- og elprisernes himmelflugt, skal jeg her informere om, hvorledes det står til som lejer i Baldersbo.

Næsten alle vores afdelinger er tilsluttet fjernvarme fra Vestforbrænding og er derfor ikke ramt af gasprisernes himmelflugt, da varmen fra Vestforbrænding primært kommer fra affaldsforbrænding. De begrænsede stigninger, der kommer fra Vestforbrænding, mener vi at have taget højde for i vores budget, hvorfor det ikke er nødvendigt at foretage ændringer i aconto opkrævningerne.

Vi har en enkelt afdeling, som forsynes med varme fra selvstændige gasfyrede anlæg. I denne afdeling slår stigningerne i gasprisen helt igennem på varmeregningen, som afregnes særskilt hos gasleverandør. Det er rigtig trist for disse lejere, men vi kan og må ikke gøre noget for at kompensere.

Jeg håber, at Folketinget finder en model, som kan hjælpe de hårdest ramte, men under alle omstændigheder vil jeg opfordre til, at man øger sine henlæggelser på budgetkontoen.

Med hensyn til de stigende elpriser, så har vi indtil årsskiftet haft en fastprisaftale, som har gjort, at vi ikke har mærket til prisstigningerne for brug af el på fællesarealerne i 2021.
Desværre er fastprisaftalen udløbet pr. 31/12 2021, hvorfor vi nu afregnes med variabel pris, hvilket nok betyder en stigning i udgifterne til el på fællesarealerne i det kommende år.
Det er heldigt, at vi har haft så stor fokus på energi effektivisering i de foregående år. Det kommer os alle til gode nu.

I forhold til el i lejemålene afregnes alle lejere individuelt hos el-leverandør. Jeg skal også opfordre til, at man har så lavt et elforbrug som muligt mellem 16.00 og 20.00, da priserne i det tidsrum er meget høje.
Ved godt, at det kan være svært, men en smule opmærksomhed på forbruget på det tidspunkt vil have stor gavn for pengepungen.

Med venlig hilsen
BALDERSBO


Søren B. Christiansen

Tilbage

Nyheder

Kom og dans med osKom og dans med os
23 maj 2022 - Find danseskoene frem og kom med til ”total glad i låget dans” i beboerhuset i Skovlunde Barry White er godt nok ikke fra Skovlunde, men han er utrolig populær på de kanter - og altid med på...
Beboere står ansigt til ansigt med verdens største slangeBeboere står ansigt til ansigt med verdens største slange
16 maj 2022 - Årets bustur i afdeling 10 går til Odense Zoo, hvor anakondaen er flyttet ind Busturene til Fyn er blevet en sommertradition for pensionister og efterlønsmodtagerne i afdeling 10 på Baltorpvej. I...
Mange frivillige hjalp tilMange frivillige hjalp til
09 maj 2022 - Beboere, unge fra lommepengeprojektet og Ballerup Atletik Klub sørgede for, at 430 børn kunne være med til Minimaraton i Hedegaven sidste torsdag Hvis der er noget, de unge i lommepengeprojektet i...
Víser 1 til 3 af 328
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 20.01.2022
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk