På tur for at styrke fællesskabet

Gå-tur og loppemarked er de første resultater af et tættere naboskab mellem afdelinger i Ballerup
26 juni 2023|RSS
På tur for at styrke fællesskabet

Hvordan skaber man fællesskab og gode relationer beboere i mellem?
Spørgsmålet er relevant og har optaget den almene boligsektor i årtier, men i Ballerup har de en ide: Invitér på en gå-tur – ud i det blå. Og det var lige, hvad afdeling 3 på Lindevænget gjorde.
”Vi vil gerne skabe nogle gode relationer til afdelingerne omkring os, og derfor inviterede vi afdeling 4 og 6 med ud på en dejlig søndags gå-tur her i juni. Planen var egentlig, at vi skulle gå til Pederstrup, men vi endte med at gå den modsatte vej,” griner Henriette Eliasen, der sidder i bestyrelsen i afdeling 3.
”Vi vil rigtig gerne have mere fokus på fællesskabet. Vi tror, at vi kan bruge hinanden meget mere,” fortæller Henriette.
Forud for gå-turen har afdelingerne haft et fællesmøde og spist sammen og det var faktisk under spisningen, at turen blev aftalt.
 
Nu med loppemarked
”På vores gå-tur fik flere hilst på hinanden for første gang, og der var en rigtig god stemning. Vores plan er, at vi vil tilbyde disse ture én gang om måneden – og alle fra afdelingerne er velkomne,” siger Henriette Eliasen.
Det bliver dog ikke ved vandringer i naturen. Afdelingerne har aftalt, at de den 12. august kl. 13 vil afholde et fælles loppemarked på græsplænen ved afdeling 4.

Med denne historie holder nyhederne her på hjemmesiden ferie. Men vi vender tilbage i august, hvor vi allerede nu kan sige, at der kommer til at ske en hel masse. Så kig ind igen midt i august. God sommer

Fotoet øverst på siden er fra afdelingernes seneste gå-tur. Undervejs blev der tid til en god snak gennem det fine sommerlandskab. 

Tilbage

Nyheder

Baldersbo vender underskud til overskudBaldersbo vender underskud til overskud
03 juni 2024 - Boligselskabet kom ud af 2023 med et overskud på ti millioner kroner 2022 var et økonomisk rædsels-år for Baldersbo – og resten af den almene boligsektor. I Baldersbo var der røde tal på bundlinjen,...
Baldersbo-konkurrence: Vind billetter til Cirkus ArenaBaldersbo-konkurrence: Vind billetter til Cirkus Arena
21 maj 2024 - Vi har 2 X 4 billetter til forestillingen den 1. august i Ballerup – og de kan blive dine Har du lyst til at invitere familien gratis i cirkus? I givet fald, så skal du læse med her. Du kan nemlig...
Hedegaven i stort samarbejde om unges trivselHedegaven i stort samarbejde om unges trivsel
06 maj 2024 - Ungdomsforsker var med til at skyde samarbejde i gang, der skal trække flere unge ind i fællesskaber Hedegaven, der er beboerprojektet i Hede- Magleparken, får en central rolle i de kommende år, når...
Víser 1 til 3 af 392
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 26.06.2023
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk