Nyt ansigt til butikscenter

Bygningen, der rummer fire forretninger på Liljevangsvej, har netop gennemgået en større renovering
20 november 2018|RSS
Nyt ansigt til butikscenter

En smuk ansigtsløftning.
Sådan kan man godt betegne renoveringen af det lille center på Liljevangsvej ved afdeling 7 i Måløv. Bygningen, der rummer en smørrebrødsforretning, et pizzeria, en frisør og et solcenter, har gennem de senere år ikke taget sig ud fra sin pæneste side. Men nu er en større renovering netop afsluttet.
”Gavlen er blevet syret af og der er kommet nye fuger mellem de røde sten. Foran butikkerne er der lagt nye fliser og så har udearealerne også fået den store tur: Der er sat mere hæk og skraldestativerne er blevet overdækket således at man ikke behøver at kigge på dem, når man sidder på sin altan. Bygningen har også fået nyt lys på forretningernes skilte. Det trængte bestemt til en kærlig hånd. I dag synes jeg, bygningen står rigtig fin,” siger afdelingsinspektør Rene Nørst.
På billedet her kan du se det lille butikscenter. Desværre gengiver billedet ikke alle de fine detaljer ved renoveringen, der er lavet med stor respekt for den oprindelige byggestil.

Tilbage

Nyheder

Haps, haps, haps – nu skal vi ha’ snapsHaps, haps, haps – nu skal vi ha’ snaps
17 januar 2019 - For 10. gang kunne afdeling 10 byde velkommen til julefrokost i januar Kan man holde julefrokost, når kalenderen viser et stykke ind i januar?Ja, det har de intet problem med i afdeling 10. Her havde...
Velkommen til nytårskurVelkommen til nytårskur
11 januar 2019 - Torsdag var alle afdelingsbestyrelser samlet for at få en orientering om året der gik Torsdag aften var kælderen under Baldersbo-huset på Præstevænget helt fyldt op. Indenfor var alle...
Et træ fyldt med drømmeEt træ fyldt med drømme
02 januar 2019 - Beboerne på plejecenter Lundehaven sætter ord på deres drømme – og flere af dem bliver nu til virkelighed Tænk hvis dine drømme kunne blive til virkelighed.Det kan de faktisk. I hvert fald hvis du...
Víser 1 til 3 af 170
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 20.11.2018
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk