Nyt ansigt til butikscenter

Bygningen, der rummer fire forretninger på Liljevangsvej, har netop gennemgået en større renovering
20 november 2018|RSS
Nyt ansigt til butikscenter

En smuk ansigtsløftning.
Sådan kan man godt betegne renoveringen af det lille center på Liljevangsvej ved afdeling 7 i Måløv. Bygningen, der rummer en smørrebrødsforretning, et pizzeria, en frisør og et solcenter, har gennem de senere år ikke taget sig ud fra sin pæneste side. Men nu er en større renovering netop afsluttet.
”Gavlen er blevet syret af og der er kommet nye fuger mellem de røde sten. Foran butikkerne er der lagt nye fliser og så har udearealerne også fået den store tur: Der er sat mere hæk og skraldestativerne er blevet overdækket således at man ikke behøver at kigge på dem, når man sidder på sin altan. Bygningen har også fået nyt lys på forretningernes skilte. Det trængte bestemt til en kærlig hånd. I dag synes jeg, bygningen står rigtig fin,” siger afdelingsinspektør Rene Nørst.
På billedet her kan du se det lille butikscenter. Desværre gengiver billedet ikke alle de fine detaljer ved renoveringen, der er lavet med stor respekt for den oprindelige byggestil.

Tilbage

Nyheder

Sommerfest på vej i MåløvSommerfest på vej i Måløv
14 marts 2019 - Ny bestyrelse i afdeling 14 vil forsøge at samle beboerne til fest igen Sommerfesten skal tilbage.Det er den forholdsvis nye bestyrelse i afdeling 14 i Måløv helt enige om. Derudover gør man klar til...
Skal du også med til mandagscafé?Skal du også med til mandagscafé?
06 marts 2019 - Foredrag om rejser, snak om bøger - og en sang. Hedegaven byder indenfor Vil du inspireres til at læse en god bog? Vil du høre om andres rejseoplevelser eller bliver du glad af at synge?Så skulle...
Skal vi danse?Skal vi danse?
26 februar 2019 - Baldersbo har billige billetter til en række spændende forestillinger på Baltoppen – og de kan blive dine Så kan du godt finde danseskoene frem. Forårets program fra Baltoppen er nemlig mere end...
Víser 1 til 3 af 176
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 20.11.2018
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk