Nyt ansigt til butikscenter

Bygningen, der rummer fire forretninger på Liljevangsvej, har netop gennemgået en større renovering
20 november 2018|RSS
Nyt ansigt til butikscenter

En smuk ansigtsløftning.
Sådan kan man godt betegne renoveringen af det lille center på Liljevangsvej ved afdeling 7 i Måløv. Bygningen, der rummer en smørrebrødsforretning, et pizzeria, en frisør og et solcenter, har gennem de senere år ikke taget sig ud fra sin pæneste side. Men nu er en større renovering netop afsluttet.
”Gavlen er blevet syret af og der er kommet nye fuger mellem de røde sten. Foran butikkerne er der lagt nye fliser og så har udearealerne også fået den store tur: Der er sat mere hæk og skraldestativerne er blevet overdækket således at man ikke behøver at kigge på dem, når man sidder på sin altan. Bygningen har også fået nyt lys på forretningernes skilte. Det trængte bestemt til en kærlig hånd. I dag synes jeg, bygningen står rigtig fin,” siger afdelingsinspektør Rene Nørst.
På billedet her kan du se det lille butikscenter. Desværre gengiver billedet ikke alle de fine detaljer ved renoveringen, der er lavet med stor respekt for den oprindelige byggestil.

Tilbage

Nyheder

Hede- Magleparken indtog FolkemødetHede- Magleparken indtog Folkemødet
24 juni 2019 - 11 beboere – unge som ældre – deltog i årets folkemøde på Bornholm Den yngste var bare 14 år. Den ældste over 75! 11 beboere fra Hede- Magleparken var i år med til at sætte deres præg på årets...
Stor succes for fællesspisningStor succes for fællesspisning
17 juni 2019 - 40 havde tilmeldt sig arrangementet i Fælleshuset i afdeling 5. Beboerne håber, at bestyrelsen inviterer igen Solen skinnede fra en skyfri himmel onsdag aften, da afdeling 5 havde inviteret...
Robotterne indtager MåløvRobotterne indtager Måløv
06 juni 2019 - 11 nye robotplæneklippere betyder mere tid til beboerne – og det er også godt for økonomien 11 helt nye robotplæneklippere har nu overtaget arbejdet med at slå græsplænerne i afdelingerne 2, 7, 14 og...
Víser 1 til 3 af 189
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 20.11.2018
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk