Nyt ansigt til butikscenter

Bygningen, der rummer fire forretninger på Liljevangsvej, har netop gennemgået en større renovering
20 november 2018|RSS
Nyt ansigt til butikscenter

En smuk ansigtsløftning.
Sådan kan man godt betegne renoveringen af det lille center på Liljevangsvej ved afdeling 7 i Måløv. Bygningen, der rummer en smørrebrødsforretning, et pizzeria, en frisør og et solcenter, har gennem de senere år ikke taget sig ud fra sin pæneste side. Men nu er en større renovering netop afsluttet.
”Gavlen er blevet syret af og der er kommet nye fuger mellem de røde sten. Foran butikkerne er der lagt nye fliser og så har udearealerne også fået den store tur: Der er sat mere hæk og skraldestativerne er blevet overdækket således at man ikke behøver at kigge på dem, når man sidder på sin altan. Bygningen har også fået nyt lys på forretningernes skilte. Det trængte bestemt til en kærlig hånd. I dag synes jeg, bygningen står rigtig fin,” siger afdelingsinspektør Rene Nørst.
På billedet her kan du se det lille butikscenter. Desværre gengiver billedet ikke alle de fine detaljer ved renoveringen, der er lavet med stor respekt for den oprindelige byggestil.

Tilbage

Nyheder

Nu har vi altså jul igen…Nu har vi altså jul igen…
05 december 2018 - Stor juletræsfest i Hede- Magleparken i søndags – og flere julearrangementer er på vej. Kom og vær med I søndags havde selveste julemanden fundet vej til Hede- Magleparken, hvor han deltog i den...
Baldersbo køber 70 robotterBaldersbo køber 70 robotter
29 november 2018 - Alle afdelinger får fremover klippet græs af en selvkørende plæneklipper, der passer sig selv Sidste forår dukkede den første selvkørende robot-plæneklipper op i Baldersbo. Det var i afdeling 5 i...
Ny vaskeordning giver huslejenedsættelserNy vaskeordning giver huslejenedsættelser
12 november 2018 - Beboerne i afdeling 12 har stemt ja til egenbetaling i vaskeriet Fra årsskiftet kommer det til at koste 10 kr. at få vasket en stor maskine tøj i afdeling 12. Det har et stort flertal af beboerne...
Víser 1 til 3 af 166
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 20.11.2018
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk