Ny vaskeordning giver huslejenedsættelser

Beboerne i afdeling 12 har stemt ja til egenbetaling i vaskeriet
12 november 2018|RSS
Ny vaskeordning giver huslejenedsættelser

Fra årsskiftet kommer det til at koste 10 kr. at få vasket en stor maskine tøj i afdeling 12. Det har et stort flertal af beboerne netop stemt ja til.
Tidligere betalte beboerne ikke særskilt for tøjvasken, der blot var en del af huslejen.
”Vi kan se, at der er en tendens til, at man udnytter vaskeriet mere hensigtsmæssigt, når man betaler for det. Man vasker simpelthen mindre og bruger heller ikke så meget vand og sæbe – og det er godt for miljøet. Samtidig så betaler man også kun for det man rent faktisk vasker. Før blev den samlede regning jo blot delt ud til alle beboerne,” siger Søren B. Christiansen, der er direktør i Baldersbo.

Besparelse på 1.960 kr.
At der nu kommer egenbetaling på tøjvask betyder også noget for huslejen. Den falder nemlig med 24,50 kr. pr. kvadratmeter i afdelingen. Og med de øvrige huslejenedsættelser kommer beboerne til at spare syv procent i husleje til næste år.
Bor man i en bolig på 80 kvadratmeter, så er besparelsen på årsbasis 1.960 kr. yderligere ud over det allerede vedtagne budget, således at den samlede huslejeopkrævning pr. 1. januar reduceres med 2.712 kr.
”Afdeling 12 er i øjeblikket ved at få opsat nye og meget moderne vaskemaskiner. Investeringen kommer beboerne dog ikke til at betale for. De betaler udelukkende for brugen af vaskemaskinerne,” understreger Søren B. Christiansen.
Rent praktisk fungerer vaskeordningen på den måde, at beboerne har et vaskekort som elektronisk registrerer deres brug. Efterfølgende opkræves beløbet sammen med huslejen.

Tilbage

Nyheder

Nu har vi altså jul igen…Nu har vi altså jul igen…
05 december 2018 - Stor juletræsfest i Hede- Magleparken i søndags – og flere julearrangementer er på vej. Kom og vær med I søndags havde selveste julemanden fundet vej til Hede- Magleparken, hvor han deltog i den...
Baldersbo køber 70 robotterBaldersbo køber 70 robotter
29 november 2018 - Alle afdelinger får fremover klippet græs af en selvkørende plæneklipper, der passer sig selv Sidste forår dukkede den første selvkørende robot-plæneklipper op i Baldersbo. Det var i afdeling 5 i...
Nyt ansigt til butikscenterNyt ansigt til butikscenter
20 november 2018 - Bygningen, der rummer fire forretninger på Liljevangsvej, har netop gennemgået en større renovering En smuk ansigtsløftning. Sådan kan man godt betegne renoveringen af det lille center på...
Víser 1 til 3 af 166
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 12.11.2018
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk