Natteravnene får lokaler i Baldersbo

Den nye forening flytter ind i gratis lokaler i Hedeparken
03 december 2014|RSS

Natteravnene, der skal skabe tryghed i gadebilledet, er næsten flyvefærdige. De mange frivillige har nu afsluttet et par kursusdage og er klar til at begive sig ud i Hede-/Magleparken – og resten af Ballerup.
Første gang, du officielt kan møde natteravnene, er på Valentinsdag den 14. februar.
Foreningen har også fået en formand, han hedder Bent Nielsen og er et særdeles kendt ansigt i bybilledet. Bent bor nemlig i Hedeparken og er psykoterapeut.
- Natteravnene har brug for en base, et sted, hvor vi kan mødes og tale sammen om opgaverne og det, vi oplever. Jeg er derfor glad for, at Baldersbo har fundet plads til os i Hedeparken, siger Bent Nielsen.
- Det er kun helt naturligt, at vi som boligselskab støtter op om de frivillige og deres ønsker. Og jeg er da super glad for at kunne stille gratis lokaler til rådighed for så godt et initiativ som Natteravnene, siger Søren B. Christiansen, der er direktør i Baldersbo.
Natteravnenes nye adresse er Hedeparken 23A.

Tilbage

Nyheder

Baldersbo udgiver nyt årshæfteBaldersbo udgiver nyt årshæfte
19 januar 2018 - 40 sider om året der gik til inspiration for afdelinger og ildsjæle Kan du huske, hvad der skete sidste år?Næppe. Men bare rolig, det er du ikke ene om. I Baldersbo var 2017 et travlt og spændende...
60 procent færre måger i Baldersbo60 procent færre måger i Baldersbo
10 januar 2018 - Indsatsen mod mågerne har virket. Falkene er dog ved at gøre sig klar til deres sidste store sæson. Over 60 procent af de måger, som gennem de seneste to år har hærget, svinet og larmet på Baldersbos...
Fællesspisning skal skabe bedre kontaktFællesspisning skal skabe bedre kontakt
05 januar 2018 - Aktiviteterne i det nye fælleshus begynder at tage form Skal det nye fælleshus i Skovlunde bruges til andet end store familiefester?Ja, helt bestemt. Det mener i hvert fald en ny styregruppe, som...
Víser 1 til 3 af 133
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 03.12.2014
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk