Lindehaven fyldte 40 år

Plejehjemmet glæder sig over, at også de pårørende til beboerne er glade for stedet og aktiviteterne
25 september 2023
Lindehaven fyldte 40 år

Der var flag oppe og masser af solskin, da plejehjemmet Lindehaven rundede de 40 år. Og det markerede de den 5. september. Dagen var fyldt med masser af hygge og underholdning for beboerne. Solen inviterede udenfor i gårdhaven, hvor der blev budt på champagne, snacks, kaffe og hjemmebag. Undervejs var der også musik og sang.
Fødselsdagen blev sat i gang af plejehjemsleder Anette Wintlev-Jensen:
”Igennem 40 år har der været mange ændringer, tiltag og fornyelser her i Lindehaven. Vi indrettede sansehaven for ca. 15 år siden, og så fik vi genoptræningspladser. Der er flyttet vægge og dagligstuer – og sågar en campingvogn er det blevet til,” sagde Anette Wintlev-Jensen bl.a. i sin tale.
Plejehjemslederen glæder sig især over, at også de pårørende til beboerne italesætter at der er rart at være i Lindehaven; at der er pænt og gode aktiviteter.

Et hyggeligt miljø
Anette Wintlev-Jensen kender om nogen Lindehaven, hvor hun har arbejdet i 27 år.
”Vi har altid haft fokus på relationen til beboerne. Jeg mener, det er vigtigt med hjemlighed. At her er planter, billeder på væggene, gode stole osv. Før i tiden skabte man institutioner. Nu skaber vi et hyggeligt miljø. Det er jeg rigtig glad for. Vi er jo også et hjem for mange generationer af beboere,” siger hun.
De yngste beboere i Lindehaven er i 60’erne – de ældste omkring de 100 år.
”Men vi er heldigvis også mange generationer af personale til at være med beboerne. Vi har unge, der lige er blevet uddannet – og i den anden ende har vi personale på vej på pension, så vi spænder vidt, slutter Anette Wintlev-Jensen.
Lindehavens fødselsdag var egentlig den 1. september, men blev af praktiske årsager flyttet til den 5. september.
Lindehaven ejes af Baldersbo og drives af Ballerup Kommune.

På billedet øverst på siden er det Anette Wintlev-Jensen og pædagog Henriette Brorly, der gør klar i baren til fødselsdagen. Du kan klikke på billedet for at gøre det større.

Tilbage

Nyheder

Baldersbo-konkurrence: Vind billetter til Cirkus ArenaBaldersbo-konkurrence: Vind billetter til Cirkus Arena
21 maj 2024 - Vi har 2 X 4 billetter til forestillingen den 1. august i Ballerup – og de kan blive dine Har du lyst til at invitere familien gratis i cirkus? I givet fald, så skal du læse med her. Du kan nemlig...
Hedegaven i stort samarbejde om unges trivselHedegaven i stort samarbejde om unges trivsel
06 maj 2024 - Ungdomsforsker var med til at skyde samarbejde i gang, der skal trække flere unge ind i fællesskaber Hedegaven, der er beboerprojektet i Hede- Magleparken, får en central rolle i de kommende år, når...
Hedegaven i stort samarbejde med Mary Fonden og DGIHedegaven i stort samarbejde med Mary Fonden og DGI
16 april 2024 - Kickoff event sætter fokus på de unges fritidsfællesskaber. I Hedegaven forventes flere aktiviteter for de små hen over sommeren Hedegaven, der er beboerprojektet i Hede- Magleparken, er i næste uge...
Víser 1 til 3 af 391
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 25.09.2023
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk