Lindehaven fyldte 40 år

Plejehjemmet glæder sig over, at også de pårørende til beboerne er glade for stedet og aktiviteterne
25 september 2023
Lindehaven fyldte 40 år

Der var flag oppe og masser af solskin, da plejehjemmet Lindehaven rundede de 40 år. Og det markerede de den 5. september. Dagen var fyldt med masser af hygge og underholdning for beboerne. Solen inviterede udenfor i gårdhaven, hvor der blev budt på champagne, snacks, kaffe og hjemmebag. Undervejs var der også musik og sang.
Fødselsdagen blev sat i gang af plejehjemsleder Anette Wintlev-Jensen:
”Igennem 40 år har der været mange ændringer, tiltag og fornyelser her i Lindehaven. Vi indrettede sansehaven for ca. 15 år siden, og så fik vi genoptræningspladser. Der er flyttet vægge og dagligstuer – og sågar en campingvogn er det blevet til,” sagde Anette Wintlev-Jensen bl.a. i sin tale.
Plejehjemslederen glæder sig især over, at også de pårørende til beboerne italesætter at der er rart at være i Lindehaven; at der er pænt og gode aktiviteter.

Et hyggeligt miljø
Anette Wintlev-Jensen kender om nogen Lindehaven, hvor hun har arbejdet i 27 år.
”Vi har altid haft fokus på relationen til beboerne. Jeg mener, det er vigtigt med hjemlighed. At her er planter, billeder på væggene, gode stole osv. Før i tiden skabte man institutioner. Nu skaber vi et hyggeligt miljø. Det er jeg rigtig glad for. Vi er jo også et hjem for mange generationer af beboere,” siger hun.
De yngste beboere i Lindehaven er i 60’erne – de ældste omkring de 100 år.
”Men vi er heldigvis også mange generationer af personale til at være med beboerne. Vi har unge, der lige er blevet uddannet – og i den anden ende har vi personale på vej på pension, så vi spænder vidt, slutter Anette Wintlev-Jensen.
Lindehavens fødselsdag var egentlig den 1. september, men blev af praktiske årsager flyttet til den 5. september.
Lindehaven ejes af Baldersbo og drives af Ballerup Kommune.

På billedet øverst på siden er det Anette Wintlev-Jensen og pædagog Henriette Brorly, der gør klar i baren til fødselsdagen. Du kan klikke på billedet for at gøre det større.

Tilbage

Nyheder

Julefestival i HedegavenJulefestival i Hedegaven
05 december 2023 - Hedegårdshallen lægger hus til en festlig eftermiddag på torsdag Julen og dens mange arrangementer er lige op over. Og sådan er det også i Beboerprojektet Hedegaven, der sammen med Kulturnetværket...
Måløv klar med årshjulMåløv klar med årshjul
13 november 2023 - Oversigt over årets fester og begivenheder skaber overblik – for bestyrelse og beboere Afdeling 14 i Måløv er klar med deres årshjul.Oversigten fortæller, hvad resten af 2023 og hele næste år kommer...
Baldersbo klar med ny strategiBaldersbo klar med ny strategi
30 oktober 2023 - I de kommende år sætter boligselskabet bl.a. fokus på bæredygtighed, klima og renovering Inden 2026 skal mindst fire procent af lejerne i Baldersbo have mulighed for at lade deres el-bil op, der hvor...
Víser 1 til 3 af 379
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 25.09.2023
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk