Kom med i Baltoppen

Du kan komme i teatret med Baldersbo for kun 40 kr. - to og spændende forestillinger venter på dig
16 oktober 2023|RSS
Kom med i Baltoppen

Alt er blevet dyrt!
Ja, det kan du godt have ret i. Men noget er faktisk stadig utrolig billigt. Fx koster det stadig kun 40 kr. at komme med Baldersbo i Baltoppen, hvor der venter to spændende forestillinger. Fra onsdag den 25. oktober til fredag den 27. oktober kan du opleve forestillingen ”Gravity” med Kinetic Orchestra fra Finland.
Den fremadstormende prisvinder Jarkko Mandelin mixer moderne dans, parakrobatik og kampsportsteknikker til et vidunderligt udtryksfyldt og organisk bevægelsessprog. Hans kompagni gæstede Baltoppen LIVE i 2021 med den indlevende ”I’m Liquid.” I ”Gravity” ophæver otte dansere, med flydende organisk lethed, tyngdekraften gennem gentagne mønstre af løft, kast og greb i et vekslende tempo, der forstærker oplevelsen af tyngdekraftens indvirkning på bevægelserne. En fortælling om tiden, vi lever i og dens ubønhørlige tempo. Værket blev skabt i slutningen af 2021 i samarbejde med Helsinki Dance Company og blev udvalgt som gallaforestilling, da det nye Dance House i Helsinki åbnede i februar 2022.
Forestillingen spiller på forskellige tidspunkter. Du kan læse mere på Baltoppens hjemmeside.

Savsmuld og maskiner
Tirsdag den 14. november står den på nycirkus med ”Sawdust Symphony.”
Forestillingen foregår på et trægulv, der flyder som en ø, designet af tre hollandske nycirkusartister. På øen vokser et landskab af værktøj, savsmuld og maskiner. Landskabet ændrer sig og bliver levende. Med et nyt take på magi, specialeffekter, akrobatik og objektmanipulation berører forestillingen menneskets lyst til at skabe: processen fra vision til konstruktion og arbejdets til tider tragiske og/eller komiske karakter. Publikum bliver suget ind i en verden, som forundrer, underholder og berører, uanset om du har et nært eller fjernt forhold til håndværk, værksteder og savsmuld. ”Sawdust Symphony” er en intens dialog mellem tilfredshed, frustration og lugten af benzin og savsmuld.
Er det mon noget for dig?
Du kan læse mere om forestillingen på Baltoppens hjemmeside.

Sådan kommer du med
Du kan købe billetter til forestillingerne til kun 40 kr., hvis du bor i Baldersbo. Er du interesseret, så skal du kontakte projektleder Mikala Rossing på telefon 3076 1825 eller på mail: mr@baldersbo.dk – du skal også oplyse, hvor du bor i Baldersbo. Vi ønsker dig en god tur.

Billedet øverst på siden er fra forestillingen ”Sawdust Symphony”, som du kan opleve den 14. november. PR-foto.

Tilbage

Nyheder

Vi holder lukket Store bededag den 26. april 2024Vi holder lukket Store bededag den 26. april 2024
18 april 2024 - og afvikler ferie for alle selskabets medarbejdere.Såfremt man har brug for at komme i kontakt med os i forbindelse med uopsættelige problemer omkring boligen, kan dette ske ved henvendelse til...
Hedegaven i stort samarbejde med Mary Fonden og DGIHedegaven i stort samarbejde med Mary Fonden og DGI
16 april 2024 - Kickoff event sætter fokus på de unges fritidsfællesskaber. I Hedegaven forventes flere aktiviteter for de små hen over sommeren Hedegaven, der er beboerprojektet i Hede- Magleparken, er i næste uge...
Beboerhuset tiltrækker fællesskaberBeboerhuset tiltrækker fællesskaber
08 april 2024 - Hvad kan man få for 50 kr. i dag? I Skovlunde har de svaret: God mad og en dejlig aften med naboerne. Nyt arrangement allerede på onsdag Den stod på højt belagt smørrebrød, en kold øl og lækre...
Víser 1 til 3 af 390
RSS
Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 16.10.2023
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk